MOĆNA KOMBINACIJA KOJA VRAĆA U ŽIVOT: Sve dobrobiti limuna i sode bikarbone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2019, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOĆNA KOMBINACIJA KOJA VRAĆA U ŽIVOT: Sve dobrobiti limuna i sode bikarbone!

Nega tela i spolja i iznutra...

Soda bikarbona se koristi za negu tela. A ako joj dodate vitamin C koji se nalazi u limunovom soku, dobili ste moćnu kombinaciju koja štiti celo telo.

Ovo su prednosti sode bikarbone i limunovog soka:

Alkalizuje telo

Kombinacija limuna i sode bikarbone alkalizuje celo telo. To nam pomaže, na primer, u borbi protiv acidoze koja se može desiti kada bubrezi ne uklone dovoljno kiseline iz tela, ili kada telo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proizvodi previše kiseline. Ovo je takođe odličan lek za bubrege, olakšava njihov rad, a pomaže i da se telo očisti i sagori masti.

Ubrzava metabolizam

Već ste čuli da limun ubrzava probavu, ali ako mu dodamo malo sode bikarbone dobićemo odličnu mešavinu koja se uspešno bori protiv nadutosti, ali i pomaže u borbi protiv gastroezofagealnog refluksa.

Čisti telo

Ova mešavina čisti našu jetru, a doza vitamina C jača telo, te mu pomaže da se izbori sa virusima. Zbog svega toga ne zaboraviti da svako jutro popijete limunadu u koju ste razmutili malu kašičicu sode bikarbone.

Na taj način ćete regulisati loš holesterol i poboljšati rad kardiovaskularnog sistema.

Kako se koristi?

Sastojci: Sok od pola limuna, 1 kašičica sode bikarbone, 1 čaša vode (200ml).

Primena: Iscedite limun i tom soku dodajte sodu bikarbonu pa sve nalijte sa vodom. Popijte ovu limunadu na prazan želudac svako jutro tokom 7 dana. Napravite pauzu 14 dana, pa ponovite tretman.

Ovo piće se uspešno bori protiv tumora i sprečava nastanak i razvoj raka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.