MNOGO SAM PONIŽENJA DOŽIVELA ZBOG BRAKA: Karleuša otvorila dušu NAKON RAZVODA, misli da žene uvek daju NOVE ŠANSE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 15:20

"MNOGO SAM PONIŽENJA DOŽIVELA ZBOG BRAKA": Karleuša otvorila dušu NAKON RAZVODA, misli da žene uvek daju NOVE ŠANSE

Pop divi razvod nije nepoznata stvar

Jelena Karleuša i Duško Tošić doneli su konačnu odluku da se sporazumno razvedu, jer, kako pevačica navodi u svojoj objavi, Duško sebe više ne vidi kao deo njihove porodice.

Iako je svaki rastanak i razvod bolno iskustvo, Karleuša već ima iskustva sa tim.

Jelena i Bojan, sin Slavice i Sretena Karića, venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi potom u "Vili Jelena" sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine.

- Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom, samo zato što potiče iz bogate porodice. A ne znaju da ja na poklon odgovaram sa dva poklona, na pažnju dvaput većom pažnjom, da sam naučena da budem džek i da imam "muški" način razmišljanja - rekla je Karleuša jednom prilikom.

Zbog njenog pređašnjeg iskustva, kada se 8. juna 2008. pevačica udala za sedam godina mlađeg fudbalera, malo je onih koji su verovali da će ovaj brak opstati.

Jelena je već imala status zvezde, dok je Duško tek započinjao sportsku karijeru. Tog juna pre 14 godina par se zakleo jedno drugom na večnu ljubav, a o bajkovitom venčanju organizovanom do detalja po želji trudne mlade (a koje je po proceni medija koštalo 100.000 evra), Karleuša je svojevremeno izjavila:

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki.

Ona je upravo takvo venčanje imala sa fudbalerom, a ono je bilo proglašeno i "venčanje godine".

Kako je njihov brak imao oscilacije i krizne momente, pevačica je iskreno to i prokomentarisala.

- Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale - rekla je Karleuša za Magazin Hello i otkrila da li veruje u ljubav za sve vremena.

Za nju je jedina večna ljubav ona prema detetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.