MNOGIMA IZGLEDA ODVRATNO! Kajli Džener se KUNE u ovo jelo: Praktikuje male trikove za SAVRŠENU FIGURU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 12:13

MNOGIMA IZGLEDA ODVRATNO! Kajli Džener se KUNE u ovo jelo: Praktikuje male trikove za SAVRŠENU FIGURU!

Mnogi ne veruju u to.

 Iako bi mnogi rekli da je tajna njene izvajane figure estetska hirurgija, Kajli Džener tvrdi da je za sve zaslužna ishrana. Mlada realiti zvezda tvrdi da se zdravo hrani, a s fanovima je podelila recept za obrok koji je najzaslužniji za njenu figuru u obliku peščanog sata.

 Reč je o neobičnom namazu od avokada koji Kajli jede namazan na hleb. Izgnječeni avokado ova 22-godišnja pospe semenkama čilija, zalije s malo meda i posoli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

 Za Harper's Bazaar je ispričala da je ljuta kad je gladna te da najčešće jede sa svojom ćerkom Stormi, koja voli voće, borovnice, ćureću šunku i peciva. Kajlie pak pored nje pije pileći bujon pomešan s lavandom ili limunom. Ponekad izabere sok od celera.

- U frižideru imam cilu posudu samo s celerom tako da uvek pravim sveži sok - rekla je.

Tokom dana popije dve velike čaše soka.

Kad je raspoložena za neki junk food, najčešće ide u jedan kalifornijski lanac, koji poslužuje hamburgere.

Kako se ne bi naveče prejedala, zatvori se u sobu, a tvrdi da je previše lenja da prešeta celu svoju vilu do kuhinje pa da je to spašava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.