MLAĐA JE OD NJEGA 26 GODINA I ISKORIŠĆAVA GA! Drugarica zatrudnela sa njenim ocem, pa rešila da kaže sve što joj je na duši

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 20:00

"MLAĐA JE OD NJEGA 26 GODINA I ISKORIŠĆAVA GA!" Drugarica zatrudnela sa njenim ocem, pa rešila da kaže sve što joj je na duši

Drugarica joj nikada nije bila bliža.

Ljudima je često teško da se prilagode novim odnosima svojih roditelja, ali zamislite da vaš otac želi da izlazi sa vašom najboljom prijateljicom koja je 26 godina mlađi od njega? To se upravo desilo jednoj devojci koja je slučajno otkrila da je njena 23-godišnja najbolja drugarica počela da izlazi sa njenim tatom (49) i zatrudnela.

Mlada Amerikanka Džoni osetila se potpuno izdano nakon što je svoju bivšu prijateljicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đinu upoznala sa svojim ocem Dejvidom u novogodišnjoj noći - kada je par očigledno počeo da izlazi iza njenih leđa.

- Osećam se izdano i nepoštovano, osećam se kao budala - rekla je ona.

Đina i Džoni su dugo bile nerazdvojne - zajedno su išli na odmor, uživali u porodičnim događajima i noćnim izlascima. Međutim, sada je njihovo snažno prijateljstvo i Džonin odnos sa ocem uništen.

Amerikanka je priznala da je njen odnos sa ocem godinama bio težak, ali je njegova odluka da izađe sa Đinom sve gurnula preko ivice.

- Pre nego što je Đina počela da izlazi sa mojim ocem, bile smo bliske prijateljice. Sve smo radili zajedno – išli smo u barove, ona bi išla kod mene, ja bih išla kod nje, išli bismo na porodične događaje, i putovali zajedno. Upoznala sam je sa svojim ocem i ona je očigledno videla samo novac koji je on imao. Stalno je davala komplimente na račun njegove kući i samo je pričala o tome - priznala je ona.

Otprilike četiri meseca nakon što je Đina upoznala oca svoje prijateljice, počeli su da se zabavljaju.

- Srce mi se slomilo - rekla je Džoni, koja tvrdi da je Đina želela da započne vezu jer je "sponzoruša" i želi da "gradi bolji život".

- Moj tata je veoma naivan po pitanju ove veze. Treba da se probudi - rekla je.

Ljuta ćerka postala je viralna na Tik Toku zbog cele ove situacije. A na pitanje "na šta se ona tačno žali? Da li zbog toga što ju je izdala drugarica ili zbog toga što ju je tata "izigrao" ona je odgovorila:

- Sve to, i jedno i drugo! - rekla je ona.

Đina i Dejvid su zajedno bili u Njujorku, kao i u Diznilendu, Tulumu, Majamiju i meksičkoj vili "Versace", ali Đina insistira da nije sa svojim partnerom zbog njegovog bogatstva. Celu novonastalu situaciju je prokomentarisala na sledeći način:

- Ne želim da budm očajna samohrana majka koja traži starijeg muškarca da je izdržava. To nije tačno. To je 100% netačno. Ne budim se i ne mislim na druge ljude, pa zašto drugi razmišljaju o meni. Džoni pretpostavlja da ja eksploatišem njenog oca za novac, i to me stvarno nervira. Njegov novac nije razlog zašto želim da budem sa njim. Razlog je naša veza koja je zdrava i zabavna - dodala je Đina.

Đina je takođe rekla da nije rekla bivšoj prijateljici za vezu jer je želela da Dejvid to uradi kada za to dođe vreme.

U međuvremenu, Dejvid je rekao svoje i objasnio da uprkos neodobravanju njegove ćerke, on je srećan u vezi.

- Izlazio sam sa mlađim ženama, jer kada postoji veza između muškarca i žene, godine ne bi trebalo da budu važne. Đina i ja imamo odličan odnos uprkos našoj razlici u godinama - objasnio je on.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.