MIRISI I BOJE JESENI U VAŠOJ KUHINJI: Ideje i inspiracija za maksimalno uživanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRISI I BOJE JESENI U VAŠOJ KUHINJI: Ideje i inspiracija za maksimalno uživanje (FOTO)

Pustite mašti na volju

Lišće je počelo da menja boju i tako najavilo početak jeseni. Zato je idealno vreme da vi pronađite inspiraciju u prirodi i unesite dašak jeseni u vaš dom.

Ovo godišnje doba je poznato po  bundevama, požutelom lišću, obilju voća i povrća i eksploziji toplih boja kao što su narandžasta, žuta, zlatna i druge.

A post shared by SOLID INSPIRE (@solidinspire) on Nov 21, 2018 at 4:21am PST

Svaka prava domaćica želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ukrasi svoj "radni" prostor prirodnim dekoracijama i da unese toplinu jesenjih boja u svoju kuhinju. U prirodi ima pregršt ideja koje možete iskoristiti za dekoraciju, treba samo posmatrati boje i takve ih iskoristiti i preneti u svoja okruženja.

A post shared by Ika (@ika.fin) on Nov 25, 2017 at 11:20pm PST

Na stolu, zidu, terasi mogu da se prepliću grane, grančice, bundeve, tikvice, suvo cveće. Takođe možete koristiti suvo lišće kukuruza, listove u žutim, crvenim i narandžastim tonovima. Boje se prepliću i stapaju jedna u drugu, tako da prijatno deluju za oko. U takvom okruženju svi se osećaju prijatno i uživaju i u jesenjim čarima. Poseban gušt će biti ako i decu uključite u pravljenje dekoracija.

Jesenje dekoracije nije teško napraviti i nudimo vam nekoliko kreativnih ideja kao inspiraciju, a vi naravno možete pustiti mašti na volju i dati svakoj rukotvorini lični pečat.

A post shared by Gloria - The Long Awaited Home (@thelongawaitedhome) on Oct 22, 2018 at 3:52am PDT

Bundeva 

Bundeva je kraljica jeseni, a pritom je ukusna i zdrava. Njena topla narandžasta boja osvežiće kuhinju, a možete i da napravite domaću pitu od nje čiji će se miris širiti kroz celu kuću.

A post shared by glorious_place_design (@glorious_place_design) on Sep 7, 2019 at 12:24pm PDT

Tikvice

Ako želite da napravite malo drugačije svećnjake koji će dopuniti vašu jesenju dekoraciju kuhinje možete ih napraviti od tikvica. Izdubite šarene ukrasne tikvice i ubacite u njih svećice, kako biste dobili unikatne svećnjake koje je dizajnirala majka priroda. Ovo je samo jedan od načina kako možete da iskoristite tikvice.

A post shared by thefarmhousemn | marla (@thefarmhousemn) on Sep 8, 2019 at 1:06pm PDT

Šišarke, žirevi, lišće i grančice

Šišarke možete ubaciti u neku ukrasnu korpu i preko njih stavtiti novogodišnje sijalice koje će rezultirati kao upečatljiv ukras za vaš dom. Takođe možete napuniti providnu činiju šišarkama, žirevima i lišćem i to će imati fantastičan efekat.

A post shared by glorious_place_design (@glorious_place_design) on Sep 7, 2019 at 12:21pm PDT

Jabuka, cimet

Naravno od jabuke možete napraviti pitu čiji će se miris širiti po kući, a možete ih jednostavno poslagati u činiju, dok cimet možete vezati nekim lepim koncem i ostaviti na stolu.

A post shared by @feridesule on Sep 30, 2018 at 8:01am PDT

A post shared by 🌵☀️ 𝓝𝓪𝓷𝓬𝓮 🌼🌳 (@nance_endless_summer) on Sep 7, 2019 at 6:47am PDT

A post shared by Agnieszka i Michał Wojnicz (@pastelovekadry) on Sep 16, 2019 at 11:33pm PDT

Nadamo se da će vas neke od ovih ideja inspirisati i učiniti da vaš dom u jesen izgleda bajkovito.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.