MILICA PAVLOVIĆ U NAJPOŽELJNIJOJ BOJI LETA: U nikad dubljem šlicu, otkrila u prvi plan svoje atribute (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 18:16

MILICA PAVLOVIĆ U NAJPOŽELJNIJOJ BOJI LETA: U nikad dubljem šlicu, otkrila u prvi plan svoje atribute (FOTO)

Milica Pavlović nastupila je na festivalu Sunčane skale u maksi zelenoj haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Pevačica Milica Pavlović nastupila je prve večeri Festivala Skale u Herceg Novom i napravila spektakl za pamćenje. Milica se na sceni pojavila u maksi haljini u boji limete koja je istakla sve njene atribute.

Zelena kreacija imala je dubok šlic tako da su njene vitke noge bile u prvom planu, ali i dekolte nije izostao, te je Pavlovićeva očarala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve prisutne provokativnošću.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Seksi senjorita look je upotpunila cipelama sa platformom koje inače obožava, kao i sa diskretnim nakitom. Milica je kosu uvila u blage, tzv. morske talase koji su inače veoma popularni, a više fotografija sa nastupa popularne pevačice pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.