MIA BORISAVLJEVĆ: Peglanje, kuvanje i čišćenje su gubljenje vremena kada imate dva posla i dva deteta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 21:54

MIA BORISAVLJEVĆ: Peglanje, kuvanje i čišćenje su gubljenje vremena kada imate dva posla i dva deteta!

O kućnim poslovima brinu moja majka, spremačica i bebisiterka. Ja ne mogu da dođem na red, sve i da hoću

Kao što kaže tekst jedne njene pesme - samo je bitno da gori. Takva je i Mia Borisavljević, jedna od najlepših i najatraktivnijih pevačica na našoj estradnoj sceni. Iz svakog njenog gesta oseća se životna vatra, jer je uspešna na više polja, od pevanja do privatnog posla kojim se bavi zajedno sa svojim partnerom Bojanom Grujićem.

Sa obe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noge na zemlji, ona u poslednje tri godine privlači pažnju kao posvećena majka trogodišnje Eme i nedavno rođene ćerke kojoj je takođe dala ime od tri slova. Uvek konkretna i otvorena, ovih dana doživljava i velike pohvale na račun svog izgleda jer i pored dvoje dece izgleda kao devojka.

- Drago mi je što imam dve ćerke, jer me detinjstvo podseća prvenstveno na moju sestru Ivu i nadam se da će se njih dve voleti baš kao nas dve., rekla je Mia.

S obzirom da pevačica važi za uvek doteranu i fenomenalnog izgleda, ona je otkrila kako to postiže.

- Sport je moja velika ljubav. Zbog toga smo Bojan i ja otvorili fitnes studio "Mia bodi spejs", specijalizovan za mršavljenje, izbacivanje toksina i oblikovanje tela. Te sprave mi mnogo pomažu da se brzo vratim na željeni izgled i, naravno - umerenost u ishrani. Nije mi to naporno, obožavam treninge i ne radim ih zbog dobrog izgleda. To je nešto što dođe kao neminovan rezultat.

A post shared by ❣️𝐌𝐢𝐚 𝐁𝐨𝐫𝐢𝐬𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐯𝐢ć ❣️ (@miaborisavljevic)

Naravno, logičan sled pitanja za Miju je bio upravo taj. Kako uopšte postiže sve, da izgleda odlično, bude posvećena majka i uspešna u svom poslu. Kako postiže obaveze oko kućnih poslova?

- O tome brinu moja majka, spremačica i bebisiterka. Ja ne mogu ni da dođem na red, sve i da hoću! Dugo sam živela sama i nijedan kućni posao nije mi bauk. Ali u ovom slučaju je samo gubljenje vremena kada imate dva posla i dva deteta., zaključila je popularna pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.