MEŠAVINA MONAHA SA TIBETA: Dobro za pamćenje, ubrzava rad creva, čisti krvne sudove, PIJE SE JEDNOM GODIŠNJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 22:29

MEŠAVINA MONAHA SA TIBETA: Dobro za pamćenje, ubrzava rad creva, čisti krvne sudove, PIJE SE JEDNOM GODIŠNJE

Pre bilo kakave upotrebe obavezno se konsultovati sa svojim lekarom.

Eliksir koji čisti organizam i održava vitalnosti tela i duha koriste od davnina tibetanski monasi.

Specijalna mešavina pomaže kod smanjenja simptoma proširenih vena, aktivira moždanu aktivnost, poboljšava pamćenje, vid i sluh, podstiče bolji rad creva, prečišćava krvne sudove i uopšteno jača imunitet. Ovaj eliksir dobrog zdravlja i mladosti nije bez razloga popularan i na Istoku i Zapadu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, ovu smesu ne bi trebalo da uzimaju osobe koje su alergične na beli luk, imaju bolesne bubrege, gastritis i čir na želucu, kao ni trudnice ni dojilje.

Tibetanski monasi kažu da je dejstvo ovog "leka" izuzetno snažno, pa ga ni u kom slučaju ne treba zloupotrebljavati. Osobe koje imaju do 50  godina ne bi trebalo da ga uzimaju više od jednom u toku tri godine. Nakon toga, potrebno je napraviti pauzu, a zatim koristiti tinkturu svega jednom godišnje.

Pre nego što počnete da koristite ovaj tibetanski eleksir, neophodno je prvo da pročistite telo ishranom, i to otprilike u trajanju od nedelju dana. Izbegavajte masno, dimljeno, prženo meso, industrijske soseve, brzu hranu, slatkiše sa visokim sadržajem šećera. Pijte najmanje dva litra čiste vode dnevno. Ne konzumirajte alkohol, jak čaj i kafu, kakao i ljute i jake začine. Vežbajte, više se krećite, budite na otvorenom.

Tibetanski recept za eliksir dobrog zdravlja i mladosti

Da biste pripremili tinkturu, uzmite jednake količine belog luka i alkohola (može i kvalitetna votka): na 100 grama belog luka - ide 100-150 mililitara alkohola.

Oljuštite i iseckajte beli luk na sitno. Stavite u flašu ili teglu sa vakuum zatvaračem. Napunite alkoholom, zatvorite, dobro promućkajte i stavite na hladno i tamno mesto da odstoji 10 dana. Možete ga držati i u frižideru, ali pre toga je neophodno posudu umotati u tamnu krpu.

Posle 10 dana procedite smesu, talog procedite kroz gazu. U istu posudu ponovo sipajte tinkturu, zatvorite i ostavite da odstoji još četiri dana.

Način upotrebe: "Lek" treba uzimati 10 dana. Konzumira se sa 50 ml mleka i to na sledeći način: 3 puta dnevno 20 minuta pre obroka. Tretman počinje jednom kapljicom tinkture, pa se povećava - drugog dana dve kapi, trećeg tri... I tako pet dana. Od šestog dana, doziranje se smanjuje obrnutim proporcijama: 5-4-3-2 i 1 kap.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.