MERLINKA u studiju - Gola leđa za  BADNJI DAN, Jovana Jeremić je odlučila da želi da bude REINKARNACIJA pokojne dive

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 16:01

"MERLINKA" u studiju - Gola leđa za BADNJI DAN, Jovana Jeremić je odlučila da želi da bude REINKARNACIJA pokojne dive

Voditeljka "Novog jutra" na TV Pink-u, Jovana Jeremić, za današnji dan je izabrala Merlin Monro stajling i frizuru.

Jeremićeva je Badnji dan započela u beloj haljini, uvijene kose, sa golim leđima. Da li je to primereno za današnji praznik, Jovani očigledno da jeste, jer ona nema nikakvih ograničenja u svom odevnom izboru.

U poslednje vreme poznata voditeljka se okrenula kopiranju stila i izgleda čuvene Merlinke, i sada se svuda pojavljuje u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdanju.

Jovani nisu samo naga leđa, već haljina ima proreze i sa strane struka. Izgleda da ona ide za svojim stilom, kakav god da je praznik ili šta god da situacija očekuje od nje.

Za mejk-ap je izabrala crveni karmin, i dugački ajlajner, što joj je u poslednje vreme postao zaštitni znak, zajedno sa Merlin Monro fazom i stilom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.