MERKUR U RAKU donosi EMOTIVNO BUĐENJE: Uticaće na intimni život svih znakova, ali jedan znak će se toliko ZALJUBITI da će POLUDETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 18:51

MERKUR U RAKU donosi EMOTIVNO BUĐENJE: Uticaće na intimni život svih znakova, ali jedan znak će se toliko ZALJUBITI da će POLUDETI

Ovaj period probudiće vašu intuiciju, zato je slušajte i odvešće vas na pravo mesto

Merkur je planeta koja vlada komunikacijom, razmišljanjem, intelektom i svim oblicima informacija. S druge strane, Rak je vodeni znak koji se povezuje s emocijama, domom, porodicom i intuicijom.

Kada se ove dve energije kombinuju, to donosi posebne karakteristike i uticaje na osobu koja ima Merkura u Raku.

Emotivna inteligencija
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tokom ovog tranzita imamo pravu šansu da se približimo drugima, jer dobijamo potrebu da čujemo i podelimo stvari iz našeg intimnog života. Merkur u Raku nas podstiče da razmišljamo i razgovaramo o stvarima zbog kojih se osećamo najranjivije, pomažući nam da razvijamo empatiju i jačamo odnose sa drugima. Zahvaljujući ovom periodu moći ćemo da otkrijemo šta drugi ljudi osećaju ili misle.

Empatija

Um i srce se zbližavaju dok Merkur putuje kroz Raka. Razmišljamo o stvarima na dubljem nivou tokom ovog tranzita i imamo veću sposobnost da obradimo i izrazimo svoja osećanja. Ovaj period učiniće nas komunikativnijim, emotivnijm i nesebičnijim.

Intuitivno razmišljanje

Tokom Merkurovog tranzita kroz Raka, trebalo bi da otvorimo svoj um porukama koje primamo od naše intuicije. Kao vodeni znak, Rak ima veoma izraženu intuiciju. Merkurov ples kroz Raka ne briše Merkurovu uobičajenu logiku, već je proširuje tako da uključuje instinkte i osećanja - informacije koje se ne mogu preneti rečima.

Porodična orijentacija

 Osobe s Merkurom u Raku imaju izraženu vezu prema svojoj porodici. Komunikacija s porodicom je za njih veoma važna, i često se osećaju udobno u domaćem okruženju. Oni su brižni i pažljivi prema svojim najbližima i teže stvaranju emocionalne sigurnosti unutar porodice.

Tri znaka će imati velike koristi od Merkura u Raku, a to su Rakovi, Ribe i Škorpije.

Rak

Vladar vašeg trećeg polja u prvom polju donosi vam odličan period za završavanje papirologije. U ovom trenutku možete da rešite pitanje važnog ugovora ili potpišete dokument koji je bio na čekanju. Moguća su kraća putovanja, lepe vesti, a vaša moć ubeđivanja će biti na zavidnom novou. Moguća je kupovina novog automobila.

Merkur stiže u vašu kuću i "daje vam mikrofon". Vreme je da ponovo pronađete svoj glas. Iskoristite trenutak i iskažite svoje želje i nadanja. Ovo je odlična prilika da iskažete svoje potrebe, snove i namere u život. Pevajte glasno na ovoj zabavi pored bazena.

Ribe

Merkur u petom polju donosi vam nova poznanstva, a moguće i zaljubljivanje. Jedna mlađa, šarmantna osoba će vam zapasti za oko i lako može da se dogodi ljubav na prvi pogled. Budite otvoreni za pozive za izlaske jer vam slede emotivna iznenađenja.

U ovom periodu bićete posebno kreativni. Usmerite vašu energiju u pozitivne stvari i bićete uspešni i na poslovnom i na privatnom planu. Pazite samo da neko ne zloupotrebi vašu kreativnost i ukrade vam ideje.

Škorpija

Odličan period za putovanja i saradnju sa inostranstvom! Možete da naučite nešto novo o kulturama koje vas zanimanju, ali i usavršite strani jezik. Odličan period za usavršavanje. Imate šansu da ostvarite dobru saradnju sa inostranim firmama.

Na ljubavnom planu će vas očekivati zanimljivi susreti, ukoliko ste slobodni. Ako ste pak zauzeti pripremite se za iskren razgovor sa partnerom, vreme je da otkrijete sve što vas već dugo muči. Vaš partner će biti srećan što ćete konačno pokazati vašu ranjivu stranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.