MEGAN UHVAĆENA U JOŠ JEDNOJ LAŽI? Tvrdila da NIŠTA NE ZNA o kraljevskoj porodici, a sada je ISPLIVALO OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 19:02

MEGAN UHVAĆENA U JOŠ JEDNOJ LAŽI? Tvrdila da NIŠTA NE ZNA o kraljevskoj porodici, a sada je ISPLIVALO OVO!

Novi detalji o kraljevskoj porodici.

Nakon skandaloznog intervjua u kom su Megan Markl i Hari izneli brojne pikanterije vezane za kraljevsku porodicu, javnost je bila šokirana i zgrožena tretmanom kakav je ponajviše vojvotkinja trpela.

Međutim, nije prošlo mnogo vremena kada su se pojavile prve sumnje u sve što je u intervjuu izneto. Jedna za drugom, dokazivale su se laži koje je Marklova iznela, zbog čega je dobila nadimak - Pinokio.

Na prvom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo je to što je tvrdila da sre za princa Harija udala tri dana pre crkvene ceremonije. Ispostavilo se da je ceremonija koju je pratio ceo svet bila i ona koja je validna u očima zakona, odnosno da su Hari i Megan najverovatnije samo razmenili zavete, jer je zvanični dokument koji je procurio u javnost dokazao da su se venčali 19. maja 2018. godine.

Nakon toga, još jedna od laži koja je i te kako zaokupila pažnju javnosti, bila je ta da o kraljevskoj porodici nije znala ništa, a još manje o samim dužnostima koje imaju članovi iste.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Megan pozira sa prijateljicom, a u rucu drži časopis na čijoj je naslovnici niko drugi do Kejt Midlton. Fotografija je nastala dve godine pre nego što je Megan upoznala sadašnjeg supruga, princa Harija.

A post shared by @thepeepingcat

- Rekla je da nije istraživala Harija i njegovu porodicu pre nego što se udala. Možda zato što ju je više zanimalo šta Kejt radi? - napisala je jedna korisnica društvenih mreža, dok su i drugi mišljenja kako je Megan ipak godinama na neki način uhodila kraljevsku porodicu.

- Sve laži napokon izlaze na videlo. Ona je takva manipulatorka - još je jedan od komentara.

Međutim, nije ovo prvi put da je Meganina navodna naivnost o dužnostima na kraljevskom dvoru demantovana. U martu se pisalo o tome kako je bivša glumica pre sedam godina pisala blog o svojim snovima da postane princeza.

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical)

- Čini se da odrasle žene čuvaju tu maštariju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti kraljevskog venačanja i beskrajne razgovore o princezi Kejt - prisetio se "Page Six" njene objave iz 2014. godine.

Da li je ovo istina ili ne, ne znamo, možemo samo da verujemo ili ne verujemo nagađanjima, ali jedno je sigurno, u budućnosti nas sigurno čeka još nekih navodnih "iznenađenja" iz Meganine prošlosti, a više je nego jasno da se njena svaka reč meri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.