MEGAN MISLI DA ĆE JOJ BITI BOLJE BEZ HARIJA: Vojvotkinja od Saseksa rešila da postane FACA u HOLIVUDU, spremna da OSTAVI MUŽA i da GAZI PREKO MRTVIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 14:32

MEGAN MISLI DA ĆE JOJ BITI BOLJE BEZ HARIJA: Vojvotkinja od Saseksa rešila da postane FACA u HOLIVUDU, spremna da OSTAVI MUŽA i da GAZI PREKO MRTVIH

Izvori tvrde da sve više vremena provode odvojena, a čak je sama odsela u hotelu

Sve više će čuju glasine da Megan Markl planira da gradi karijeru bez muža. Izvori čak tvrde da ona misli da će "proći bolje bez princa Harija", a nakon što je pregovarala o uslugama marketinga sa renomiranom agencijom za talente, sve su jače glasina da par provodi vreme odvojeno.

Meghan Markle "misli da će joj biti bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez princa Harija" i da zato par sve više vremena provodi odvojeno. Nedavno je izašla u javnost vest da je vojvotkinja od Saseksa potpisala ugovor sa poznatom holivudskom agencijom za marketing "Villiam Morris Endeavour".

Agencija sa sedištem na Beverli Hilsu je predstavljala neke od najvećih svetskih zvezda, uključujući Dvejn Džonson, Adel i teniserku Serenu Vilijams.

Kruže i glasine da je Megan toliko očajna da je odsela u hotelskoj sobi blizu agencije, kako bi ih namolila da potpišu ugovor. Ona je rešena da postane "moćni igrač u Holivodu", tvrdi izvor.

A sada je izvor za časopisu "Bella" otkrio i da Megan smatra da će bolje proći bez muža. Muškarac blizak paru je istakao: - Megan smatra da će imati bolji uspeh ako samostalno radi na projektima - bez Harija, a on je još uvek podržava u tom naumu.

Izvor je takođe da Meganin novi ugovor sa agencijom za talente ima za cilj da "je učini moćnim igračem u Holivudu", o čemu je već pisala poznata novinarka Kinsi Šofilda.

- Jedna od glasina je da je Meghan otvorila radnju u hotelskom kompleksu preko puta agencije "Villiam Morris Endeavour" i da odatle vreba svoju priliku za uspeh. Ona želi da bude postane zvezda u Holivudu, a njen muž ne želi da mu karijera ide u tom pravcu.

Vest o mogućnosti saradnje sa renomiranom agencijom stigla je samo nekoliko sedmica nakon što je objavljeno da je ugovor sa Spotifi-jem vredan 20 miliona dolara (15,5 miliona funti) naglo okončan. Da situacija bude još gora za bivše članove dvora, propala je i serija koju su uradili u saradnji sa Netfliksom, nije čak ni nominovana za nagradu Emi.

"Closer Magazine" je nedavno objavio da se zbog svega što se dogodilo u poslednje vreme, par suočava sa "sve većim poslovnim pritiscima" i da "moraju naporno da rade da spasu svoj brend" jer "ne izgleda dobro".

Strani mediji bruje o tome da par provodi vreme odvojeno, a izvor je rekao da se vojvoda od Saseksa "ne uklapa u Meganin neukusni svet holivudskih skandala". Dodali su i da Hari radi na tome da pronađe svoj put i zanimanje koje ga inspiriše.

Izvor je dodao da par "provodi vreme na različitim kontinentima", i da se princ Hari sprema za solo putovanje u Afriku, koje, kako kaže izvor, preti da opasno "ugrozi" brak para. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.