MASAŽA LICA JE BESPLATAN BOTOKS! Influenserka za samo 20 SEKUNDI vratila TONUS MIŠIĆIMA, ključan je NEŽAN PRITISAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 13:35

MASAŽA LICA JE BESPLATAN BOTOKS! Influenserka za samo 20 SEKUNDI vratila TONUS MIŠIĆIMA, ključan je NEŽAN PRITISAK

Na ovaj način se pokreće mikrocirkulacija i krv brže struji do kože donoseći sa sobom hranjive materije

Masaža lica vrlo je popularan tretman lepote koji pomaže da vratimo tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože i pomaže u vraćanju mladalačkog izgleda. Osim što je vrlo prijatna i opuštajuća, masaža lica takođe pomaže u otklanjanju mnogih tegoba, ali i sprečavu pojavu bora.

Tehnika uključuje stimulisanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačaka pritiska na licu, vratu i ramenima. Možete koristiti losione, eterična ulja ili balzame specijalne za masažu lica, kao i valjak za lice ili ravni gua sha alat.

Danas se akcenat stavlja na prirodne načine rešavanja bora koji izostavljaju veštačke materijale i botoks, pa masaža dolazi u prvi plan.

Masažom se pokreće mikrocirkulacija i krv brže struji do kože, donoseći sa sobom hranjive materije. Već nekoliko minuta nakon masaže, ćelije će biti napojene vitaminima, mineralima i dodatnim količinama kiseonika. Tada spremne za rast i razvoj, odnosno pravljenje dodatnih proteina!

Da bi masaža bila uspešna potrebno je ispratiti nekoliko osnovnih koraka:

Popularna Instagram influenserka Lisa korisničkog je podelila efikasan vodič kako kvalitetno izmasirati lice i dekolte. Inače, dubinskom drenažom treniraju se mišići lica, tako da postaju jači i usporava se gubljenje njihovog tonusa. Sama mreža proteina koja je iznad njih, postaje gušća zahvaljujući hranjivim materijama iz krvi i eto vama, jakih i čvsrtih obraza punih volumena!

U nastavku pogledajte kako da za manje od 20 sekundi učinite kožu 10 godina mlađom, pod uslovom da ovo praktikujete svaki dan:

A post shared by Lisa Baisl (@lisa.beautify)

Šta kažete na ovu tehniku?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.