MARS U DEVICI ĆE NAPRAVITI HAOS: Kod nekih će AGRESIJA PREVAGNUTI, dok će se kod drugih manifestovati kao EROTSKA ENERGIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 19:06

MARS U DEVICI ĆE NAPRAVITI HAOS: Kod nekih će AGRESIJA PREVAGNUTI, dok će se kod drugih manifestovati kao EROTSKA ENERGIJA

Neki će ratovati, a neki voditi ljubav

U svakom od nas živi ratnik. U astrologiji, tim ratnikom vlada Mars.

Ovo je planeta nagona, borbe, akcije i agresije, ona kontroliše načine na koji koristimo naše osnovne instinkte. A kada gladijator naše galaksije aktivira našu volju za pobedom, ništa nas ne može zaustaviti.

Sa druge strane, Devica je veoma inteligentan, analitičan, produktivan i uslužni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << horoskopski znak. Dve suprotne energije će se preplitati sve do poslednjih avgustovskih dana, a doneće nam mnogo toga zanimljivog.

Od trenutka kada Mars uđe u Devicu 10. jula, to će nas podstaći da tražimo dodatne kredite i uložimo dodatne napore. Takođe će vas podstaći našu radoznalost i intelektualne sposobnosti, pa ćemo upijati informacije poput sunđera.

Tokom ovog tranzita naša sek*ualna energija će doživeti vrhunac. Na kraju krajeva, Mars vlada nad primarnom seksualnošću, a Devica je veoma dariva ljubavnica, jer uvek želi da udovolji partneru. Kako se Mars odmah spaja sa severnim čvorom u Biku na tačno 0 stepeni 11. jula, jasno je da nam ovaj tranzit pomaže da ostvarimo neke od naših najvećih ciljeva.

Međutim, ne zaboravimo da je Mars takođe planeta agresije i destruktivnosti, dok je Devica veoma kritičan horoskopski znak koji voli da ukazuje na nedostatke. Ovaj sudar različitih energija poremetiće ravnotežu u nama, te ćemo biti skloni da se sukobljavamo sa našim okruženjem, a posebno sa partnerima kojima ćemo samo tražiti manu.

Evo kako će se tranzit Marsa preko Device odraziti na horoskopske znake:

Ovan

Osećaćete se produktivnije i inspirisano da se bacite na posao, jer će Mars u Devici aktivirati vašu šestu kuću zdravlja i svakodnevne rutine. Iako ste možda skloni pomeranju svoje granice, nemojte se previše opterećivati pre nego što ponovo napunite rezervoar. Vodite računa da ne preforsirate sebe na poslu , jer bi se lako mogla odigrati drama.

Bik

Mars u Devici će probuditi vaša čula. Na kraju krajeva, to je zbog napajanje vaše pete kuće zabave i igara. Nikada nije bilo boljeg vremena da se zaronite u kreativne hobije. Takođe je odlično vreme da se povežete sa zgodama ljudima. Samo pazite da ne preterujete i zaronite do ušiju za nečim što još uvek nije zaslužilo vašu dugoročnu posvećenost. Oh, i ako pokušavate da ne zatrudnite, svakako koristite zaštitu. Ako niste, sada je vaša šansa da vidite dve ružičaste linije.

Blizanci

Ako se iznenada posvađate sa članovima porodice i doživite frustracije, nije ni čudo. Mars u Devici će pojačati energiju rasprave u vašoj četvrtoj kući porodičnog života. Odlično je vreme da direktno razgovarate o porodičnim pitanjima. Takođe je odlično vreme da svoju pažnju posvetite ulepšavanju svog životnog prostora i provodite vreme sa bliskim i poverljivim osobama.

Rak

Razmislite pre nego što progovorite, posebno dok je Mars u Devici. Sa planetom rata koja maršira kroz vašu treću kuću komunikacija i bliske društvene krugove, sigurno ćete na ovaj ili onaj način izraziti svoje frustracije. Vodite računa da ne ulazite u ozbiljne sukobe. Međutim, to ne znači ni izvinjenje što ste se zauzeli za sebe.

Lav

Sa Marsom koji premešta novac u vašu drugu kuću materijalnog bogatstva i sopstvene vrednosti, možda nećete biti zadovoljni sobom zbog broja cifara na vašem bankovnom računu. U naredna dva meseca možda ćete iskusiti potpuno novi nivo pokreta i motivacije da povećate svoju zaradu i obavite kupovine zbog kojih ćete se osećati loše. Vodite računa da se ne poredite sa drugima, jer ne vidite celu sliku vašeg uspeha.

Devica

Probudi se! Mars ulazi u vašu prvu kuću ega, inspirišući vas da se potvrdite i povratite svoj identitet. Ako ste se osećali pospanije i povučenije od sveta, cenićete način na koji će Mars postati vaš sopstveni životni trener. Sada je vreme da pobedite svoje strahove, zauzmete se za svoju autentičnost i borite se za život koji želite. Međutim, imajte na umu da će Mars verovatno povećati vaš temperament, pa pronađite načine da se ohladite kada vam glava postane prevruća.

Vaga

Sada kada se Mars odmara u vašoj 12. kući samoće i duhovnosti, može se osećati kao da gasite motore i zatvarate vrata garaže. Vaša izdržljivost se može osećati nižom. Ne opterećujte se porazima kojih je bilo u poslednje vreme mnogo, jer ste verovatno naučili mnogo više iz njih nego iz svojih dostignuća.

Škorpija

Uskoro ćete se osećati super inspirativno, jer Mars u Devici puca munjom kroz vašu 11. kuću nada, snova i vizija. Takođe, ostvarićete uticaj koji ste želeli da imate na svoju zajednicu i svet u celini. Možda ćete se upustiti u debate i drame na društvenim mrežama, ali ćete naći duplo više pristalica i strastvenih obožavalaca.

Strelac

Oslobodite svoju unutrašnju Mirandu Pristli, jer Mars vodi trupe kroz vašu 10. kuću publiciteta i ciljeva u karijeri. Možda ćete se osećati ekstremno motivisanim u naredna dva meseca, što ovo čini idealnim vremenom da preuzmete liderske uloge, da se posvetite novim odgovornostima i da budete unapređeni. Međutim, ne zaboravimo da je teška glava koja nosi krunu, zato ne dozvolite da arogancija ili bezdušna ambicija pomute vaš sud. Slušajte konstruktivnu kritiku kada je to opravdano i preuzmite odgovornost.

Jarac

Spremni ili ne, Mars u Devici će vas odvesti u divlju i vrtoglavu avanturu. Dok planeta strasti napaja vašu devetu kuću ekspanzije i mudrosti, raspoloženi ste da proširite svoje horizonte kroz obrazovne aktivnosti i nova zapanjujuća iskustva. Dozvolite sebi da postanete i akademik i zavisnik od adrenalina, jer Mars u Devici daje vam da se osećate kao gusar koji plovi na otvoreno more.

Vodolija

Spremni da vam otkriju malu tajnu? Mars klizi u senku vaše osme kuće intimnosti i tabua. Spremni ste da preuzmete dugoročne obaveze i duhovne i finansijske prirode, ali morate biti spremni za nivo odricanja i ulaganja koji to zahteva. Postoji mnogo toliko toga što možete i ne treba da kontrolišete, pa se pobrinite da se prepustite neizvesnosti.

Ribe

U naredna dva meseca, vaši odnosi će skroz biti demaskirani. Dok Mars bira borbe u vašoj sedmoj kući saveznika i neprijatelja, možda ćete se naći u sukobu sa protivnikom. Bez obzira da li je taj protivnik vaš suparnik na poslu – ili vaš supružnik koji vas nervira ovih dana – ovaj tranzit će vam pokazati kako da uskladite sukob, kao i da ga raspršite. Što je još važnije, želi da naučite se samokontoli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.