MAMA NE VALJA Ćerka Lune Đogani i Marka Miljkovića izabrala roditelja za USPAVLJIVANJE - Fotografija koja će vas ODMAH raznežiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 09:56

"MAMA NE VALJA" Ćerka Lune Đogani i Marka Miljkovića izabrala roditelja za USPAVLJIVANJE - Fotografija koja će vas ODMAH raznežiti

Luna je odmah napisala da njena naslednica tako zahteva

Pobednica rijalitija "Zadruga 2", jutjuberka Luna Đogani, podelila je na društvenim mrežama neodoljivu fotografiju naslednice Mije, koju je dobila u braku sa Markom Miljkovićem.

Naime, u opisu fotografije Luna je istakla da malena Mija ima favorita među roditeljima za uspavljivanje.

U okviru storija na društvenoj mreži Instagram,  Luna je podelila fotografiju na kojoj se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidi da Marko uspavljuje malu Miju. I tu ništa ne bi bilo čudno, dok ne pročitate opis.

- Mia zahteva da je tata uspavljuje, mama ne valja!

Trudna Luna je u više navrata pričala kako se retko kad odvaja od ćerke, te da su jako vezane.

Marko je, podsetimo, nedavno otkrio da pomaže svojoj supruzi oko svega. Oni sada očekuju i drugu ćerku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.