MALOLETNA pevačica NAGRUVALA DEKOLTE, ali je nisu pustili na žurku zbog mladih godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 18:57

MALOLETNA pevačica "NAGRUVALA" DEKOLTE, ali je nisu pustili na žurku zbog mladih godina

Crne minđuše, diskretna šminka i romantične lokne, upotpunile su ovaj već savršen izgled 19-godišnje Diznijeve zvezde.

Olivija Rodrigo (19) bez sumnje je bila zvezda večeri na dodeli Gremi nagrada!

Tinejdž zvezda je pokorila crveni tepih kada se pojavila u crnoj uskoj haljini Vivijen Vestvud koja je po sebi imala pink šare koje su podsećale na obrise tela. Haljina u stilu devedestih pratila je Olivijinu liniju tela, dok je dekolte istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grudi. Mlada zvezda je uz haljini savršeno uklopila crne dugačke, svečane rukavice, kao i čokere koji su bili u istom stilu kao i haljina.

Ova 19-godišnjakinja je imala prelomnu godinu, sa njenim prvim albumom "Sour" i rasprodatom turnejom. Takođe je premijerno prikazala svoj koncertni film "Olivija Rodrigo: Vožnja kući 2". A kao rezultat toga, dobila je sedam Gremija, uključujući najboljeg novog izvođača i album godine.

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Njen prvi hit, "Vozačka dozvola“, takođe je bio na listi za snimak godine i pesmu godine, a "Good 4 U" je nominovana za najbolji muzički video!

Zajedno sa nekolicinom drugih umetnika, Rodrigo je zapravo osvojila Gremi pre nego što je televizijska emisija uopšte počela, ponevši kući nagradu za najbolji pop solo nastup za pesmu "Vozačka dozvola". Kasnije je izvela hit numeru tokom emisije pre nego što je izašla na scenu da prihvati nagradu za najboljeg novog izvođača.

- Ovo je ostvarenje mog najvećeg sna - rekla je Olivija.

.@oliviarodrigo accepts the award for Best New Artist at the #Grammys. https://t.co/rjX2S54hkr pic.twitter.com/nIsnvvq1qj

— Variety (@Variety) April 4, 2022

I pored ovih priznanja, Olivija nije mogla da prisustvuje žurki pre samog Gremija. Pa tako dok su njene kolege slavile na izložbi novog izvođača Spotifaja u subotu, Rodrigo navodno nije bilo dozvoljeno da prisustvuje jer je premlada.

Na ovakve događaje morate da imate 21 godinu ili više da biste uopšte mogli da uđete, a svi znamo koliko Rodrigo ima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.