MAJKA devojčice sa spiska SLOMLJENA! UBICA NAM JE DOLAZIO U KUĆU, moja ćerka je bila U VEZI s njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 20:41

MAJKA devojčice sa spiska SLOMLJENA! "UBICA NAM JE DOLAZIO U KUĆU, moja ćerka je bila U VEZI s njim"

Živa je jer me, srećom, nije poslušala - izjavila je slomljena majka

Tatjana Savarese, majka devojčice čije se ime našlo na spisku dečaka koji je izvršio masakr na Vračaru slomila se dok je palila sveće ispred škole  OŠ "Vladislav Ribnikar" i otkrila detalje o dečaku ubici.

- Bio je voljen. Bile su zaljubljene devojčice u njega. On je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dete. Moja ćerka mu je bila na spisku - rekla je uplakana žena iz glasa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dodala je tokom govora da skolne transparent "Razgovarajte sa decom", jer je izjavila da se sa njim razgovaralo.

A post shared by 𝗡𝗮𝗷𝗯𝗼𝗹𝗷𝗶 𝗖𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶 (@najbolji.citatl)

- Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, devojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dete - rekla je uznemirena žena kroz suze.

- Nije mi ga žao uopšte - vikala je žena.

"Moja ćerka i ubica su bili u platonskoj vezi dva meseca. Svake noći su razgovarali po dva sata. Bila je na njegovoj monstruoznoj listi za ubistvo. U sredu je imala časove u popodnevnoj smeni, ali je morala da dođe u ujutru u školu za pripremu za takmičenje. Nije joj se dalo da ide iako sam joj rekao da treba.Srećom, nije me poslušala. Zato je danas živa, a ja ne mogu ni da dođem Muka mi je od života, iako sam presrećna što je ona pored mene“, ispričala je Tatjana Savarese, majka učenice koja se našla među imenima na spisku 13-godišnjeg ubice Koste K. ., koji je u sredu u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio osmoro svojih školskih drugova i školskog obezbeđenja. Sa sobom je poneo četiri molotovljeva koktela i dva pištolja u smrtonosnom pohodu., piše Jutarnji.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.