MAJKA MONSTRUM! Godinu dana držala sina u kupatilu PUNOG IZMETA! Sada je živ, ali... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA MONSTRUM! Godinu dana držala sina u kupatilu PUNOG IZMETA! Sada je živ, ali... (FOTO)

Neki ljudi jednostavno nisu stvoreni da budu roditelji.

Majka sa Floride, Bredni Kej Džejsn pritvorena je zbog sumnji da je zlostavljala svog 12-godišnjeg sina. Ovu 36-godišnju majku smatraju pravim monstrumom, zato što je navodno zatvorila dete u kupatilo puno uzmeta, i držala ga tako godinu dana u mraku.

U kupatilu se nalazila kamera preko koje se iz drugih prostorija komuniciralo sa dečakom, a utičnica je bila prekrivena debelim slojem selotejpa kako niko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi mogao da upali svetlo.

SA RANAMA NA USNAMA OD PRLJAVE VODE: Ima tumor, a živi sa svojih šestoro dece u BARACI, bez hrane

Pronašao ga je otac i konačno odveo u bolnicu. Iako je izgubio čak 14 kilograma i izgleda neuhranjeno, dečak će biti dobro.

Ova majka je na društvenim mrežama okarakterisana kao monstrum, a druge majke su se pobunile da je treba zatvoriti i dete odvesti kod psihologa, jer sigurno ima traume.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.