MAJKA MI JE ZABRANILA DA IDEM NA OČEVU SAHRANU! Ćerka saznala da joj je otac bolestan preko mejla

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 08:33

"MAJKA MI JE ZABRANILA DA IDEM NA OČEVU SAHRANU!" Ćerka saznala da joj je otac bolestan preko mejla

Nakon svađe sa rodeljima se otuđila, za smrt saznala iz medija, a onda usledila još veća porodična drama.

Ženi slomljenog srca majka je zabranila da prisustvuje sahrani sopstvenog oca. Skrhana ćerka priznala je da se pre pet godina 'brutalno posvađala' sa roditeljima zbog novca. Dodala je da njih troje u jednom trenutku dve godine nisu razgovarali i da se i danas jedva čuje sa majkom. Međutim, pre nekoliko godina ponovo je počela da razgovara sa svojim ocem nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je kontaktirao i rekao da ima rak.

Iako je pitanje oko novca i dalje bilo problem, o toj temi se nije razgovaralo i bila je zadovoljna što je njihov odnos počeo da se poboljšava tokom redovnog kontakta. Ali ženi, koja je sve podelila u srdačnom pismu napisanom Džejn Grin na MailOnline-u, zadat je novi udarac nakon što je njen otac primljen u bolnicu, a majka je odbila da joj dozvoli da ga vidi.

Ožalošćena ćerka se posvađala sa roditeljima zbog kojih su godinama bili otuđeni i rekla da sada "mrzi" svoju mamu jer joj je uskratila priliku da prisustvuje sahrani. "Mama mi je poslala imejl da me obavesti o situaciji i požurila sam da budem sa njim što sam pre mogla, samo da bih otkrila da mi je mama zabranila ulazak u njegovu bolničku sobu", rekla je ona.

Nažalost, manje od dve nedelje kasnije njen otac je umro i ona nikada nije imala priliku da se oprosti. Sada tvrdi da njena mama odbija da joj dozvoli da prisustvuje sahrani i da ju je ostavila bez teksta. "Bez obzira na sve što smo prošli, nikada nisam mislila da će biti tako okrutna da mi uskrati poslednju šansu da se oprostim od čoveka koji mi je toliko značio. I iskreno, mrzim je zbog toga", dodala je ona. Međutim, žena je preko rođaka uspela da sazna vreme i mesto sahrane.

Razmišlja o tome da se pojavi pozadi kako bi izbegla sukob sa svojom mamom i kaže da zaslužuje šansu da oda počast svom tati. Iako je Džejn u potpunosti saosećala sa ćerkom, savetovala joj je da ne ide na sahranu. Ona je rekla: "Zabrinuta sam da bi vaše prisustvo moglo izazvati još drame koja nikome sad nije potrebna.

Ono što verujem da bi umesto toga trebalo da uradite je da proslavite život svog oca svojom sopstvenom ceremonijom". Pismo je takođe prikupilo stotine odgovora drugih ljudi koji su iznosili svoja mišljenja o užasno neugodnoj situaciji. "Ne znamo sve detalje novčanog pitanja o tome zašto je majka toliko ljuta na ćerku... Ja kažem da samo posetite njegovo grobno mjesto". "'Idi svejedno, budi tiha i ljubazna.

Ako se mama loše ponaša, onda je ona ta koja će izgledati kao grozna osoba", "Užasan savet od Džejn. Zaslužuješ da ideš na očevu sahranu", glasili su neki komentari ispod pisma ove žene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.