MAJKA I ĆERKA:  Kada saznate kolika je RAZLIKA u godinama NEĆETE VEROVATI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2020, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA I ĆERKA: Kada saznate kolika je RAZLIKA u godinama NEĆETE VEROVATI (FOTO)

Kao sestre.

Učiteljica Jolen Diaz (43) i njena 19-godišnja kćerka Meilani Parks iz severne Kalifornije bliske su kao najbolje prijateljice, a mnogi ni ne veruju kad 43-godišnjakinja kaže da su između njih čak 24 godine razlike.

Jolen, inače samohrana majka, tvrdi kako za svoj mladalački izgled i lep ten može zahvaliti životnom stilu - zdravom načinu života, aktivnosti i tome što ne pije ni ne puši.

bae 💖💖

A post shared by Joleen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Diaz (@joleendiaz) on Feb 6, 2020 at 11:09am PST

- Uvek sam u pokretu, jako retko pijem alkohol, puno se odmaram i jedem uravnoteženo i zdravo - kaže mladolika majka, koja je svoj beauty režim posvetila prvenstveno nezi kože, a veruje i da je ovakav izgled zadržala i u 40-ima najviše zato što je jako rano počela brinuti o svojoj koži, već oko 12. godine.

love my little sister ♥️

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on Jul 20, 2019 at 8:04pm PDT

- Počela sam da brinem o koži već sa oko 12 ili 13 godina. Moja je mama koristila Mary Kay kozmetiku, a ja bih joj krišom uzimala kreme i stavljala ih - priča atraktivna crnka i dodaje kako ipak postoji beauty proizvod koji joj je uvelike pomogao da održi ovakav izgled.

- Proizvod koji je meni dramatično promenio kožu je tretinoin koji većina zna i kao Retin-A ili retinol. Koristim ga oko godinu i po dana i vidim da mi je koža sve ljepša - kaže učiteljica po struci, a dodaje da je zbog života u sunčanoj Kaliforniji ključna i dobra zaštita od sunca, zbog čega kremu za sunčanje stavlja svaki dan, pa i kad se sunce iza oblaka ni ne vidi. Osim toga, dodaje, ujutro i uveče nanosi i serum s vitaminom C.

#fbf to spring break💞 I can’t believe another school year is about to begin!

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on Aug 24, 2018 at 12:01pm PDT

- Dobra mi koža daje samopouzdanje, čak i onda kada ne izgledam najbolje - rekla je Jolen, koja sve svoje slobodno vreme provodi sa ćerkom.

 Jako smo bliske i puno toga zajedno radimo; putujemo, kupujemo, vežbamo; a ponekad samo ležimo na kauču i pričamo - rekla je Jolen za Daily Mail, a 24 godine mlađoj kćerku Meilani nimalo ne smeta kad pomisle da joj je majka sestra.

#firsttimers ⛰💕

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on May 28, 2018 at 8:32pm PDT

- Dok je odrastala, često je mogla da čuje kako ljudi govore da joj nisam majka nego sestra - kaže Jolen i dodaje da ju je ionako rano rodila, pa se i sama oseća više kao starija sestra.

Ova mlada majka inače insistira da joj ćerka sledi njen beauty režim kako bi svoju kožu održala blistavom i sjajnom, no veruje i da nije sve u kozmetičkim preparatima, te da je za održavanje mladolikog sjaja ključan i  pozitivan stav. Iako se s ocem od Meilani rastala pre 13 godina, bivši supružnici su i dalje u dobrim odnosima pa redovno vreme provode zajedno. Za sebe ova atraktivna mama kaže i da živi prilično jednostavan život u kojem je uvek zadovoljna s onim što ima.

U IZAZOVNOM BIKINIJU - MREŽICA PREKO! Au! Anastasija zapalila Instagram - ovo je za srčku! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.