MAGIČNA SUPA OD KOJE ĆETE SMRŠATI ZA ČAS: Sadrži samo 2 sastojka, a sastavni su deo ishrane svake MANEKENKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 14:32

MAGIČNA SUPA OD KOJE ĆETE SMRŠATI ZA ČAS: Sadrži samo 2 sastojka, a sastavni su deo ishrane svake MANEKENKE

Važno je da ovu supu za mršavljenje konzumirate tokom vikenda, kada ste sigurno kod kuće

Supa koja je pravo dijetalno čudo pravi se brzo i lako.

Nju, kao i detoks čajeve, treba piti za vikend, kada ste kod kuće jer praziluk, osim što je prepun hranjivih materija, ima i blago diuretsko dejstvo. Najbolje od svega je što ne samo da se priprema brzo i lako, nego su za nju potrebna samo dva sastojka

Sastojci za jednu osobu:

Priprema:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dobro očistite praziluk. Isecite zelene krajeve - za supu se koristi samo beli deo praziliku, a preostali zeleni se može koristiti u druge svrhe.

Iseckajte krupno praziluk, stavite u veći lonac i prelijte vodom. Sačekajte da provri, pa pomerite poklopac i kuvajte pola sata. Prespite u flaše. U zavisnosti od ukusa možete piti rashlađene ili na sobnoj temperaturi.

Konzumirajte jednu šolju na svaka dva sata.  Kuvani poraziluk može da bude i idealan detoks obrok: začinite ga s malo maslinovog ulja, soka od limuna, soli, bibera i malo peršuna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.