Lupila bih joj šamar da mogu! Nina Badrić se kaje zbog postupka iz prošlosti, nije smelo ovako da prođe

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 15:45

"Lupila bih joj šamar da mogu!" Nina Badrić se kaje zbog postupka iz prošlosti, nije smelo ovako da prođe

Smatra da je ovako propustila mnoge prilike!

Pevačica Nina Badrić trenutno odmara na Lastovu, a poslednjih nekoliko dana na Instagramu je delila fotografije i videa sa odmora.

Odomor je izlgeda uticao na to da se opusti i na sentimentalan način se osvrne na život, ljubav i prijatetljstvo.

U objavi je otkrila da smatra da je u mladosti dosta grešila kada su ovi aspekti života u pitanju i da bi danas sve drugačije uradila.

A post shared by Nina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Badrić (@badrich)

- Tako brzo ovaj život leti, a tako se nespretno izražavamo po pitanju ljubavi, prijateljstva, odnosa i svega drugog - započela je svoju objavu Nina i nastavila:

- Da mogu biti mlada verzija sebe prvoj bih sebi lupila šamar, a onda bih bila toliko sigurna u sebe. Izbacila bih svaku moguću nesigurnost, koju mlade godine nose. Kad sam bila mlada bila sam izuzetno nesigurna, što me je i odvojilo od mnogo nekih divnih stvari koje su mi bile ponuđene i divnih ljudi - citirala je sama sebe pevačica u objavi.

Nina je tekst objavila uz fotografiju na kojoj pozira sa čašom vina u ruci u prelepoj sivoj haljini.

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.