Luka Jović mi je bio tiha patnja: Hrvatica otkrila zašto voli Beograd FOTO

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 14:22

Luka Jović mi je bio tiha patnja: Hrvatica otkrila zašto voli Beograd FOTO

Mlada pevačica Hana Mašić, koja je popularnost stekla u jednom muzičkom šou-programu, priznala je da voli Beograd zato što u njemu ima više provoda nego u Hrvatskoj, iz koje je, a uz to je u ovom gradu našla i dečka.

Ipak, tiha patnja joj je bio poznati Srbin.

"Svako ima simpatiju, a moja je dugo bio fudbaler Luka Jović", priznala je Hana, pa dodala da je njoj on "presavršen muškarac u svakom pogledu", prenosi Večernji list.

Hrvatska pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zatim otkrila za čime žali:

"Ne stidim se da priznam da mi je on bio tiha patnja, ali nisu nam se putevi spojili. Sigurna sam da bi to bila veza puna ludila i strasti", kaže Hana, pa dodaje šta bi mu pevala da je njen.

"Pevala bih mu šta god poželi, ali on je ipak po drugi put postao otac i njemu i Sofiji želim sreću. Ko mi je kriv što nisam bila upornija", zaključila je Hana.

Inače, zagrebačka pevačica je ljubiteljka mode, pa se često može videti u kreacijama i brendovima koje hvale i prestižni modni časopisi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.