Loš fotošop, DEBELA SI! Adreana Čekić POKAZALA OBLINE u kupaćem, izazvala lavinu komentara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 17:43

"Loš fotošop, DEBELA SI!" Adreana Čekić POKAZALA OBLINE u kupaćem, izazvala lavinu komentara (FOTO)

Pevačica napravila haos sa ovim prizorom, a mišljenja pratilaca su oprečna!

Pevačica Adreana Čekić trenutno je na odmoru, a na Instagramu vrlo rado sa pratiocima deli fotografije.

Adreana je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, preciznije dve. Na jednoj je vidimo kako uživa na suncu, a na drugoj, koja se može smatrati provokativnijom, okrenuta je leđima u minijaturnom crnom kupaćem kostimu.

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U prvom planu su zanosne obline pevačice.

- Prvenstveno želim da se zahvalim sebi što sam sanjala velike stvari i naporno radila - napisala je u opisu fotografije, a odmah nakon toga usledili su komentari pratilaca.

"Loš fotošop, ali pevaš, ubijaš pa ćemo oprostiti", "A svi kažu Adreana debela, puna masnoće, a kakvu nogu Adreana ima", "Dobra guza", "Preribetina", "Debela si" - samo su neki od komentara pratilaca.

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.