Lokot poza garantuje zadovoljstvo bez obzira na veličinu, evo kako se izvodi

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 21:22

Lokot poza garantuje zadovoljstvo bez obzira na veličinu, evo kako se izvodi

Dobar seks zavisi od mnogo faktora, a jedan od presudnih je često onaj "mehanički". Tačnije, poza koju biramo. Kama Sutra, drevni tekst indijskog mislioca Vatsjajana, je najobuhvatnija zbirka saveta za kvalitetan ljubavni i seksualni život.

Iako se često smatra jedinstvenim priručnikom za dobar seks, Kama Sutra je zapravo mnogo više od toga i fokusira se na umeće življenja, prirodu ljubavi, pronalazak životnog partnera i održavanje ljubavnog života.

Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pop kulturi ipak ostaje zapamćena po opisima seksualnih poza, a jedna od njih naziva se - lokot.

Lokot se smatra jednom od najboljih seksualnih poza, jer pruža optimalan ugao za penetraciju koji garantuje zadovoljstvo bez obzira na veličinu muškog polnog organa. Tačnije, u ovoj pozi je omogućena dublja penetracija i muškarac može da iskoristi svoje centimetre maksimalno.

Vrlo je jednostavna za izvođenje. Žena sedi na ivici stola, lagano nagnuta unazad i podupire se rukama. Partner stoji ispred nje, a ona ga nogama čvrsto obgrljuje u području karlice. Žena u ovoj pozi kontroliše muškarca i ritam penetracije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.