Ljubav im se desila na prvi pogled - na poslu, a sad su najpopularniji stomatolozi na TikToku VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 16:48

Ljubav im se desila na prvi pogled - na poslu, a sad su najpopularniji stomatolozi na TikToku VIDEO

Andreja Zjačić i Danijel Radivojević su bili gosti današnje emisije "150 minuta". Navikli su da su 24 sata zajedno, popularni su na društvenim mrežama, a ljubav im se dogodila kada su se najmanje nadali.

"Bila je to ljubav na prvi pogled, ali stvarno. Nije ono kako svi kažu ljubav na prvi pogled, to je stvarno tako i bilo kada sam otišao na razgovor za posao. Tu sam sreo Andreju, osetio nešto i tako je sve krenulo spontano", priznaje Danijel, što je potvrdila i Andrea.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ja inače radim u toj ordinaciji skoro četiri godine i Daniel je došao na razgovor za posao i ja sam došla da ga uvedem, tj. da ga odvedem do kancelarije. Samo sam došla i rekla 'ko je Danijel?'. I zastala sam, nešto sam i ja osetila, ali ne znam ni ja šta. A sve se desilo spontano, stvarno. U stvari, najzanimljiviji je i sam način kako je došlo do toga da mi započnemo vezu. Sve je to bilo nekako spontano i zanimljivo", rekla je gošća i otkrila da su prvih mesec dana krili vezu od kolega.

Opširnije o ovoj ljubavnoj priči pogledajte u video prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.