Lindex podška borbi protiv raka dojke

Izvor: MrsFoxy.com, 22.Okt.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindex podška borbi protiv raka dojke

Do pre nekoliko godina u Srbiji je bilo nezamislivo (ili je barem bilo veoma retko) da kompanije deo svog profita usmere u društveno-odgovorne projekte. Zbog toga mi je neizmerno drago što su brend Lindex i medicinska ustanova u kojoj sam i sama radila jedno vreme, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, i ove godine organizovali akciju o kojoj više možete pročitati u nastavku teksta.




U periodu od 19. oktobra do 01. novembra, 10 posto prihoda od prodaje kompletnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MrsFoxy.com << asortimana sa odeljenja žena i veša brenda Lindex, biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.


Na događaju posvećenom predstavljanju saradnje kompanije Triple Jump, franšiznog partnera brenda Lindex, i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, zvanicama se obratio i načelnik hirurgije Instituta, dr Srđan Nikolić, koji je istakao važnost podrške u poboljšanju uslova lečenja u ovoj ustanovi.





   
Legendarni radio voditelji Gorica i Dragan    



   
Zoe Kidah (Zemlja gruva)    


Lindex je tom prilikom predstavio i svoju novu kolekciju pod nazivom „Pink“, simbolično ukazujući na značaj borbe protiv raka dojke. Zaštitna lica kolekcije, plus-size modeli Ešli Grejem i Kendis Hafin, kao i top modeli Alek Vek, Toni Garn i Kora Emanuel, odabrane su sa ciljem da pokažu kako stil, izražen kroz odevne komade, može da osnaži ženu i podrži njenu različitost.






Dakle, ako vas put dovede pred Lindex prodavnicu, znajte da svojom kupovinom do 1. novembra učestvujete u akciji čiji će rezultati biti usmereni na pravo mesto.

Izvor fotografija: PR





Kiss,
Mrs Foxy


Nastavak na MrsFoxy.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MrsFoxy.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MrsFoxy.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.