Lili-Rouz Dep je nova modna ikona i to sve zbog ove haljine – sličnu imate sigurno FOTO

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 10:26

Lili-Rouz Dep je nova modna ikona i to sve zbog ove haljine – sličnu imate sigurno FOTO

Crnu mini-haljinu sa šljokicama pre skoro trideset godina je na reviji nosila čuvena manekenka Kristi Tarlington...

Glumica i manekenka Lili-Rouz Dep (23) pripada mladoj generaciji glumica koje plene svojim talentom, ali i istančanim modnim ukusom.

Ćerka Vanese Paradi i Džonija Depa na prestižnom filmskom festivalu u Kanu se pojavila na premijeri filma The Idol u kom glumi glavnu ulogu i zasenila sve prisutne...

Lili je nosila haljinu sa šljokicama iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolekcije Šanel za 1994. godinu i pokazala da pravi, vintidž komadi nikad neće izaći iz mode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PREBOLELA RAZVOD! Svi gledaju u haljinu Tine Kunaki, izgleda fenomenalno nakon rastanka od Kasela

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 08:37

Čini se da su teški dani iza nje!..Manekenka Tina Kunaki razvela se od glumca Vensana Kasela, a od tada strani mediji prenose da je teško podnela rastanak, kao i da je viđena na javnim mestima u prilično lošem raspoloženju...Tina se pojavila na festivalu u Kanu i oduševila prisutne izgledom i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.