Lidija Vukićević konačno PROGOVORILA o NOVOM DEČKU! Kaže da je ne zanima što je TOLIKO MLAĐI i u 2024. ulazi kao SREĆNA ŽENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 23:10

Lidija Vukićević konačno PROGOVORILA o NOVOM DEČKU! Kaže da je ne zanima što je TOLIKO MLAĐI i u 2024. ulazi kao SREĆNA ŽENA

Lidija Vukićević je 2024. godinu započela srećnija nego ikada i zato je rešila da otkrije javnosti nepoznate detalje iz svog ljubavnog života. Njena ljubavna priča sa mlađim partnerom koji živi van zemlje privlači pažnju, a glumica naglašava zrelost i iskustvo kao ključne elemente u vezi, ne vezujući ih za godine. Iako često čuva privatnost, Lidija ističe snažnu i stabilnu ljubavnu vezu sa partnerom koji joj svakodnevno donosi radost u život

Lidija Vukićević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je s osmehom na licu ispratila 2023. godinu, a za nju je bila više nego uspešna. Iako obično čuva svoju intimu daleko od očiju javnosti, glumica je u novoj godini napravila izuzetak. Njena ljubavna priča privlači pažnju javnosti, a ona je odlučila podeliti nekoliko nepoznatih detalja iz svog ljubavnog života.

U intervjuu koji je nedavno dala, Lidija je s osmehom opisala kako je provela praznične trenutke sa svojim partnerom. Otkrila je da je njihova veza puna radosti i podrške, te da je partner velika inspiracija u njenom životu.

Iako često drži svoj privatni život podalje od medijske pažnje, Lidija je sada odlučila podeliti s javnošću delić svoje sreće.

Pored uspešne karijere, glumica je naglasila važnost ljubavi i harmonije u privatnom životu. Njen partner, koji do sada nije bio u centru pažnje, postao je predmet radoznalosti mnogih obožavalaca. 

Lidija već nekoliko godina deli ljubavnu priču sa mlađim muškarcem koji živi izvan granica naše zemlje. Iako nije sklona iznošenju detalja o svom privatnom životu, nedavno je otkrila da je njena ljubav prema njemu duboka i iskrena, nazivajući ga "pravim gospodinom".

Iako se spekulisalo da je Lidija stavila tačku na dugogodišnju vezu, ona je u novogodišnjem intervjuu koji je dala za "Pink.rs" to demantovala rekavši da joj nikada nije bilo lepše nego sada.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Svakog dana, partner Lidije Vukićević unosi radost u njen život

- Mnogo sam emotivno ispunjena. Tu nema razmišljanja. Baš jesam na jedan najlepši mogući način. Ovo je jedna ljubav, veza, inspiracija i zaista mi je predivno jedno duže vreme. Nije mlađi baš toliko od mene kako se piše, mada mene godine ne zanimaju.

- Sve što je ljudska povezanost nema veze s glavom. To je pitanje iskustva i okolnosti u kojima je odrastao i šta je preživeo i prošao, istakla je Lidija.

Ona je progovorila i o njegovoj zrelosti iako je dosta mlađi od nje:

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

- Zrelost nema veze s godinama. Bitno je da je muškarac ličnost, da ima iskustvo, stav i sebe, samo me takvi muškarci intrigiraju.

- Iz mog iskustva čim počnete da otkrivate nešto kao da umanjujete sreću. Kao da ste nekome dali jedan deo. Ja ne pričam jer želim da imam samo za sebe i da mi traje i da ne parčam.

- Nikad nisam sigurna u nešto, u tome i jeste izazov.

Lidija još uvek ne želi da nam pokaže partnera, ali ono što je sigurno jeste da je njihova ljubav snažna i stabilna. Nema sumnje - njihova ljubav je snažna i stabilna, isključujući bilo kakve prostor za spekulacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lidija Vukićević konačno progovorila o svom muškarcu: "Nije baš toliko mlađi od mene"

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 14:37

Lidija Vukićević je već izvesno vreme u emotivnom odnosu sa mlađim partnerom, koga krije od javnosti...Dosta se pisalo o tome da je razlika u godinama velika, pa je glumica rekla da ipak nije baš tako..."Mnogo sam emotivno ispunjena. Tu nema razmišljanja. Baš jesam na jedan najlepši mogući način....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.