Leto samo što je počelo, A ŽENE SRPSKIH FUDBALERA VEĆ GRME U KUPAĆEM: Mrtva trka koja je lepša, a ONA kida i 5. deceniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:38

Leto samo što je počelo, A ŽENE SRPSKIH FUDBALERA VEĆ "GRME" U KUPAĆEM: Mrtva trka koja je lepša, a ONA "kida" i 5. deceniji

Instagram je preplavljen fotografijama zgodnih žena srpskih fudbalera koje oduzimaju dah u kupaćim kostimima.

Supruge i devojke fudbalera oduvek su važile za najlepše žene na javnoj sceni. I zaista, dovoljno je da pogledate njihove Instagram profile, pogotovo objave u kupaćim kostimima, da vam bude jasno da ovako nešto nije bez osnova, pogotovo sada kada je leto konačno tu.

Neke su već bile na egzotičnim lokacijama odakle su se javljale golišavim fotografijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u minijaturnim kupaćim kostimima, dok će druge tek pokazati raskošne obline u mesecima pred nama. Ipak, na njihovim profilima može se naći dosta fotografija na kojima izgledaju neverovatno, pogotovo ako se uzme u obzir da su se mnoge ostvarile i kao majke.

Devojačku liniju vratile su neverovatnom brzinom, zbog čega možemo samo da im skinemo kapu i kažemo bravo! Mi smo izdvojili neke fotografije najpoznatijih lepotica, a vama ostavljamo da procenite koja najbolje izgleda u kupaćem kostimu.

A post shared by Kristina Mitrovic (@mitrovic__kristina)

Kristina Mitrović pleni atraktivnim izgledom, a ove sezone za morski ambijent je izabrala odličan jednodelni plavo-beli kupaći kostim. Poznato je da posebnu pažnju posvećuje zdravom životu i treninzima što se i te kako isplatilo, s obzirom da ova lepotica ima troje dece, a izgleda kao da u životu nije bila trudna.

A post shared by @iva_______________

Supruga Slobodana Uroševića takođe spada u najatraktivnije. I zaista, dovoljan je jedan pogled da vam bude jasno zašto je to tako.

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

Mia Zeremski dugi niz godina uspešno se bavila odbojkom, a njen otac Aleksandar Zeremski dobro je poznat javnosti.

Lepa Mia ostvarila se i kao majka, ali to po njenim fotografijama nikada ne biste rekli jer je linju vratila ekspresno.

A post shared by Isidora Kadijevic (@izzadorable)

Lepu Isidoru još zovu srpska Kendal Džener, a upravo je ona najveća podrška našem proslavljenom fudbaleru Nemanji Radonjiću. Isidora se bavi modelingom, i definitivno je jedna od najatraktivnijih žena na listi.

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Sofija i Luka važe za jedan od najlepših parova na domaćoj sceni. Manekenka i modna dizajnerka sa Lukom ima dvoje dece, a nakon svakog porođaja ekspresno je vratila liniju.

A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)

Italijansku Megan Foks povezivali su sa našim najlepšim fudbalerom Dušanom Vlahovićem. Iako par nikada nije želeo da priča o eventualnoj romansi, Karolina je dobila titulu "srpske snajke", a nekadašnja Miss Italije i zvanično je jedna od najlepših žena sveta.

A post shared by WAGS • Sport • Love• (@zene_fudbalera)

Lepa Natalija lepša je polovina proslavljenog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića. Nežna plavuša oduzima dah izgledom i neretko je na listama najlepših žena fudbalera.

A post shared by 𝘼 𝙣 𝙖 𝙍 𝙖 𝙟 𝙠 𝙤 𝙫 𝙞 𝙘 (@rajkovic__ana)

Lepa Ana Rajković godinama je na listi najlepših žena na domaćoj sceni, i to nije bez razloga. Lepotica uživa u skladnom odnosu sa fudbalerom Predragom Rajkovićem, a ljubav su krunisali i sa dvoje dece.

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Snežana Borjan, nekada Filipović, je pre udaje za Milana Borjana radila kao direktorka marketinga u Partizanu u kojem je provela četiri godine. Slavna lepotica ima 41 godinu, ali to nikada ne biste rekli na osnovu njenih slika, te ne čudi što važi za jednu od najatraktivnijih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.