Lepa žena i vrlo ugledna: Isplivala fotografija Monike Beluči stara 30 godina FOTO

Izvor: B92, 25.Jan.2021, 11:28

"Lepa žena i vrlo ugledna": Isplivala fotografija Monike Beluči stara 30 godina FOTO

Na profilu "History jpg" na Instagramu, koji objavljuje fotografije iz prošlosti, pojavila se fotografija glumice Monike Beluči.

Na fotografiji staroj 30 godina Monika Beluči izgleda zanosno u crvenoj haljini i sve oči su uprte u nju. Lepa glumica i danas izgleda gotovo isto kao i tada.

Komentari njenih obožavalaca su raznovrsni, svi kažu da je prelepa, a mnogi kažu da se uopšte nije promenila.

Glumica italijanskog porekla rođena je 1964. godine, karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je počela kao model, glumila je u italijanskim filmovima, da bi ubrzo karijeru nastavila u Holivudu.

Glumila je u nekoliko filmova koji su doživeli planetarni uspeh, kao što su Malena, Stradanje Isusovo, Pakt sa vukovima, a u filmu Spektra, iz 2015. godine, bila je najstarija devojka špijuna Džejmsa Bonda .

Dva puta se udavala. Prvi brak sa italijanskim fotografom trajao je samo nekoliko meseci, dok sa francuskim glumcem sa kojim je bila u braku do 2013. godine ima dve ćerke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.