Lepa konobarica Ivet iz serije Alo Alo je danas sasvim drugačija osoba - mnogi je ne prepoznaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 18:53

Lepa konobarica Ivet iz serije "Alo Alo" je danas sasvim drugačija osoba - mnogi je ne prepoznaju

Obeležila je naše detinjstvo.

Jedna od omiljenih britanskih humorističnih serija uz koje su stasavale brojne generacije bila je "Alo Alo". Njen aradnja se odvijala u francuskom gradiću za vreme Drugog svetskog rata.

Mnogobrojni likovi postali važni deo popularne kulture, a jedna od njih je i Ivet, prelepa konobarica i glavna ljubavnica kafedžije Renea.

Ivet je nezaboravno igrala glumica Viki Mišel. Viki je engleska glumica, radio-voditeljka, bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manekenka, producentkinja, ali i poslovna žena. Rođena je 1950. godine u velikoj porodici i najstarija je od četiri ćerke. Zanimljivo je da se za glumu, iako joj je i majka bila glumica, zainteresovala pošto joj je dadilja bila buduća holivudska glumica Elke Somer, piše "Vikipedija", a glumom je počela da se bavi još jedna od sestara.

Posle završene srednje škole, završila je i kurs za sekretara, a u želji da postane balerina, pridružila se pozorišnoj školi. Još u to vreme Viki je dobijala male televizijske uloge, a tokom 70-ih i 80-ih radila je i kao glamur i pin-up model. Nama je najpoznatija po ulozi konobarice Ivet u pomenutoj seriji.

Interesantno je da je dobila ulogu nakon što je u prethodnom ostvarenju istog režisera igrala francuskog robota u jednoj epizodi, što je bio prelomni trenutak da je pozove za člana. Glumila je u svih 85 epizoda emitovanih od 1982. do 1992. godine. Ono što je krasi jeste lepota, harizma ali i profesionalnost sa kojom je uvek ulazila u bilo koji projekat.

Tih godina udala se za snimatelja Grejama Faulera, sa kojim je dobila ćerku, takođe glumicu.

Gostujući u jednoj emisiji 2015. godine, udarena je čašom šampanjca u potiljak tokom tuče koja je izbila, a koja nije bila u  vezi sa njom. Plašila se da bi mogla da oslepi pošto je primljena u bolnicu jer je patila od trzaja, potresa mozga i imala je problem sa ravnotežom. Pokrenuta je policijska istraga, a kasnije je podnela tužbu. Godinu dana kasnije rekla je da pati od tinitusa.

Bila je deo jednog rijaliti programa u kome su gledaoci mogli da vide i njenu drugu stranu, onu van kamera koja im se jako dopala, piše "Facts".

Obožava životinje i aktivno podiže svest o pravima i dobrobitima životinja. Isto tako, uključena je i u dobrotvorne modne revije kombinujući strast prema modi i filantropiji. Napisala je i knjigu o svojim iskustvima u industriji zabave "Moja priča: Nema veze sa smejanjem".

Zbog svog humanitarnog rada, 2010. godine je imenovana za člana Ordena Britanske imperije, a proglašena je i za Damu Suverenog hospitalskog reda Svetog Jovana Jerusalimskog vitezova Malte 2012. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.