Lepa i moderna: Vojvotkinja u kaputu čija je boja apsolutni hit FOTO

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa i moderna: Vojvotkinja u kaputu čija je boja apsolutni hit FOTO

Uvek je stilizovana, ali i moderna.

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton prepoznatljiva je po klasičnom stilu oblačenja, ali u poslednje vreme imamo priliku da je vidimo i u modernijim modnim izdanjima.

Lepa Kejt nedavno se pojavila u modernom kaputu, tačnije boji kaputa koja je proglašena bojom godine.

Vojvotkinja je za posetu jednog dečjeg vrtića u Londonu obukla elegantan kaput u plavoj boji, boji godine, a ukombinovala ga je s modernom bluzom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima visoki okovratnik.

Baš ovakve bluze volela je da nosi princeza Dajana, pokojna majka njenog supruga, princa Vilijama.

Bluza s okovratnikom i volanima, trend je iz osamdesetih godina prošlog veka, koji se ponovo vraća u modu.

Odevnu kombinaciju upotpunila je crnim skini pantalonama koje ne izlaze iz mode već nekoliko sezona, kao i crnim cipelama s niskom štiklom, a poseban utisak celokupnom izgledu dala je njena savršeno isfenirana frizura.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.