Lepa Kolumbijka objavila video-snimak s treninga: Ti si prava inspiracija VIDEO

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 11:02

Lepa Kolumbijka objavila video-snimak s treninga: "Ti si prava inspiracija" VIDEO

Fitnes model i trener Dijana Mauks oduševila je svoje pratioce na Instagramu poslednjom objavom u kojoj je objedinila nekoliko vežbi za celo telo.

Ova Kolumbijka odlučila je da trenira na otvorenom uz pomoć tegova, a mnogima je za oko zapalo koliko je zgodna. Na sebi je imala sportski top i šorts, kako bi svima pokazala šta se dešava sa mišićima dok vežba.

Iako je planirala da u prvi plan stavi stomak i mišiće ovog dela tela, pogled mnogih zaustavljao se na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugom delu tela.

"Prava si inspiracija", "Ubijaš", "Mogli bismo jednom zajedno da treniramo", samo su neki od komentara.

Za ovaj trening kombinovala je osnovne vežbe, ali ih je učinila efikasnijima uz manje prepravke. Prvo se spustila na tlo kako bi izvela vežbe penjanja, a potom je u ruke uzela tegove. Za kraj je odradila poskoke sa širenjem ruku, te iskorake.

Ovu lepu Kolumbijku na Instagramu prati više od pola miliona ljudi i mnogi je smatraju nepresušnim izvorom inspiracije za vežbanje tela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.