Lepa Brena u svom stanu na jednoj od NAJLUKSUZNIJIH destinacija u Evropi, a EVO joj je prva komšinica

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 14:57

Lepa Brena u svom stanu na jednoj od NAJLUKSUZNIJIH destinacija u Evropi, a EVO joj je prva komšinica

Lepa Brena u društvu svetskih zvezda.

Pevačica Lepa Brena jedna je od najvećih naših zvezda. Tokom cele svoje karijere vredno je radila, a novac je ulagala pametno.

Pre nekoliko dana ona je otputovala u Monte Karlo u kojem ima i svoj stan. Nekretnine na ovoj lokaciji basnoslovno su skupe, ali ipak Brena je uspela sebi priuštiti jednu takvu.

Pevačica je danas sa svojim pratiocima na Instagramu odlučila podeliti kakav je pogled iz ove luksuzne nekretnine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prizor je zapanjujući i stvoren za uživanje.

Pevačica je snimila video sa svoje terase na kojoj uživa u suncu i moru.

Lepa Brena je još ranije s publikom podelila jedan detalj vezan za stan u Monte Karlu. Naime, pevačica je istakla da je jedna od njenih najbližih komštinica, svetski poznata. U pitanju je "kraljica popa" Madona.

- Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.