Lenji ste za stilizovanje kose? Ova frizura je pravi izbor za vas! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenji ste za stilizovanje kose? Ova frizura je pravi izbor za vas! (FOTO)

Nikad lakše...

Svako ko je jednom imao šiške zna koliko su zahtevne za održavanje.

Osim što ih je potrebno redovno podšišavati, njihovo stilizovanje često oduzima mnogo vremena, ali ove sezone možete slobodno zaboraviti na sve to jer u modi je neuredni izgled.

Објава коју дели Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) дана 16. Јун 2018. у 4:57 PDT

Savršeno ravne šiške su prošlost i sada ih je dovoljno samo prosušiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pustiti da se same stilizuju, a nije problem ni ako narastu preko očiju, jednostavno ih maknite u stranu ili razdvojite po sredini u stilu 70-ih.

Објава коју дели Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) дана 11. Сеп 2018. у 10:56 PDT

Dobra je vest i da ovakve šiške izgledaju dobro na svim tipovima kose pa je ovo luk koji može isprobati svako. Stoga, ako ste oduvek bile lenje kada je u pitanju nameštanje frizure, ovo je trend na koji ste čekale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.