Lekari nemaju objašnjenje, 11 medicinskih sestara zatrudnele u isto vreme: Nešto je u vodi VIDEO

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 18:12

Lekari nemaju objašnjenje, 11 medicinskih sestara zatrudnele u isto vreme: "Nešto je u vodi" VIDEO

Medicinske sestre, preciznije, njih jedanaest, postale su pravi medicinski fenomen, ali i senzacija na društvenim mrežama kada su sve zatrudnele u isto vreme.

Kako je ispričala glavna medicinska sestra za strane medije, situacija koja je pogodila hirurško odeljenje Wentworth-Douglass u Nju Hempširu bila je kao "domino efekat". Zaposlene su jedna za drugom prijavljivale trudnoću.

"Stalno se pitamo - možda je nešto u vodi?" - našalila se pomoćnica anesteziologa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Serena Svonson, koja je 9. maja rodila sina Evereta. Bebe se očekuju bukvalno svakog meseca: u junu, julu, avgustu, septembru i oktobru".

Trebalo bi napomenuti da ovo nije prvi izolovani slučaj, a stručnjaci nemaju medicinsko objašnjenj za ovaj fenomen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.