Lekar joj GREŠKOM PROBUŠIO STOMAK - Žena (44) MRTVA nakon operacije smanjenja želuca, ovo je nalaz odbukcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 18:54

Lekar joj GREŠKOM PROBUŠIO STOMAK - Žena (44) MRTVA nakon operacije smanjenja želuca, ovo je nalaz odbukcije

Iz klinike stiglo obrazloženje da je reč o prirodnoj smrti!

Ema Morisej (44) iz Češira preminula je u toku operacije i pokušaja smanjenja želuca. Žena je iskrvarila na smrt nakon što je lekar na jednoj privatnog klinici u Turskoj dok je pokušavao da smanji želudačni rukav, probušio stomak.

Iz klinke je stiglo obrazloženje gde tvrde da je žena umrla prirodnom smrću, a ne usred krvarenja. Međutim, rezultati obdukcije potvrdili su suprotno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Ispostavilo se i da je agencija koja je bila zadužena za posredovanje i organizaciju celog postupka nije izvršila sve neophodne mere i uverila se da je Ema fizički spremna za jedan ovakav zahvat.

U izveštaju piše da je gospođa Morisej, otputovala u Tursku na operaciju 6. jula, ali da nije sačekala da cela procedura bude potpuna i privedena kraju. Ovakve operacije predviđene su samo za gojazne ljude koji ne mogu da skinu kilograme prirodnim putem, a ona navodno, nije ispunjavala sve navedene kriterijume.

Mrtvozornik pored ovoga tvrdi da je do smrti došlo greškom lekara i pozvao vlasti u Turskoj da reaguju.

- Nema dokaza da je Ministarstvo zdravlja u Turskoj reagovalo i da je sprovedena istraga nakon smrti Eme Morisej - piše u izveštaju agencije "Regenesis" zaduženoj za posredovanje u ovom slučaju.

Ema Morisej imala je supruga i dvoje dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.