Lekar U EMISIJI UŽIVO primetio PROMENU kod žene NA VRATU - Odmah je kontaktirao, usledio scenario iz pakla

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 18:54

Lekar U EMISIJI UŽIVO primetio PROMENU kod žene NA VRATU - Odmah je kontaktirao, usledio scenario iz pakla

Neverovatan sled okolnosti!

Nikol Mekginis celog života maštala je da ima kuću na plaži. Pošto se uspešno oporavljala od raka mozga, ona i njen suprug odlučili su da to proslave kupovinom kuće na plaži.

Kako bi što jednostavnije pronašla kuću, ona i njen suprug pojavili su se u emisiji koja se bavi pronalaženjem kuće iz snova za parove. Međtutim, tu emsisiju pratio je doktor Erik Vojt, koji je primetio nešto izuzetno čudno kod Nikol.

Zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radilo se o knedli, maloj izbočini na grlu koja je bila više nego očigledna.

Odlučio je da putem društvenih mreža uđe u trag Nikol i ukaže joj na moguće probleme.

Nakon što je uspeo da je pronađe, ukazao joj je da bi ta izraslina mogla da bude problem. Odmah je otišla na pregled, gde joj je dijagnostikovan rak grla, od kojeg se kasnije izlečila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.