Lažne trepavice odlično ističu oči

Izvor: S media, 14.Jan.2011, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažne trepavice odlično ističu oči

Najprirodniji, a opet glamurozan izgled postići ćete lepljenjem nekoliko pojedinačnih trepavica iako se drugi tip, celovite veštačke trepavice, lakše i brže nanose. Cena im je oko 600 dinara.



Prirodne ili veštačke, duge trepavice su uvek u modi


Pojedinačnim trepavicama stvara se utisak gustoće na predelima na kojima ih nema dovoljno, a celovite dodaju volumen čitavoj liniji trepavica.

Pre nanošenja povucite olovku po gornjem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << delu oka i razmažite je kako bi se manje video lepak. Tek tada na koren trepavica nanesite lepak i pričekajte da se malo osuši.

Uhvatite trepavice za vrh i lepite od spoljne linije oka, što bliže ivicama, prema nosu. Nakon što ste ih dobro pričvrstili, uvijte ih i nanesite maskaru, samo pazite da ne preterate.

Kad želite da skinete veštačke trepavice, budite što nežniji. Omekšaćete ih ako na njih pritisnete peškir natopljen toplom vodom ili ih samo premažete vazelinom.

"Trajne" se ne šminkaju

U kozmetičkim salonima stavljaju “trajne” trepavice, a cena ugradnje je od 1600 do 3500 dinara. Budući da su jako tamne, na njih ne treba stavljati maskaru.Ovde pastuj text

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.