LUNA ĐOGANI raznežila sve! Pevačica podelila INTIMAN trenutak nakon saopštenja da je TRUDNA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 10:50

LUNA ĐOGANI raznežila sve! Pevačica podelila INTIMAN trenutak nakon saopštenja da je TRUDNA (FOTO)

Luna Đogani je podelila trenutak iz privatnog života, koji se odnosi na ćerku Miju.

Pobednica rijalitija "Zadruga 2", jutjuberka i pevačica Luna Đogani, podelila je na društvenim mrežama crtež svoje ćerkice Mije iz vrtića.

Popularna pevačica je posvećana majka i svaki trenutak svog slobodnog vremena koristi da provede sa ćerkicom Mijom i suprugom Markom Miljkovićem, pa je redovno i ranije delila kako kvalitetno provodi vreme sa svojom porodicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a malenu Miju uči da crta.

Trudna Luna je u više navrata pričala kako se retko kad odvaja od ćerke, te da su jako vezane.

Marko Miljković je, podsetimo, nedavno otkrio da pomaže svojoj supruzi oko svega.

- Sve poslove radim u kući, naročito sada kada je trudna i, naravno, ničega me nije me sramota. Nikada mi Luna ni zbog čega nije pridikovala, a nisam ni ja njoj - kazao je on, te otkrio da li je nekada bilo potrebe da angažuju kućnu pomoćnicu:

- Imamo kućnu pomoćnicu već tri godine unazad.

Ponosna mama je sada podelila crtež malene Mije, i napisala - "Moja umetnica".

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.