LIDIJA VUKIĆEVIĆ ODGOVORILA NA PROZIVKE: Koliki IDIOT moraš da budeš od 1 do beskonačno... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 11:57

LIDIJA VUKIĆEVIĆ ODGOVORILA NA PROZIVKE: "Koliki IDIOT moraš da budeš od 1 do beskonačno..." (FOTO)

Nije želela da prećuti...

Nedavno se glumica Lidija Vukićević našla na meti osuda zbog svog stajling i ne nošenja firmirane, original odeće (podsetite se OVDE).

Međutim, Lidija nije želela da ostane nema na ovakve priče, pa je putem svog Instagrama uputila javnu poruku:

- Koliki idiot moraš da budeš od 1 do beskonačno da ti svrha postojanja budu original firmirane stvari. Ispraznost i tupavost ne priliče čoveku od sadržaja, jer čovek je iznutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ne spolja. "Samo duhovni život je pravi život - sve ostalo je stvar" Vladika Nikolaj. A ne daj bože da na sebi imaš 100 evra, onda si lopov, kriminalac i sve ostalo. Ajmo Srbi da budemo ljudi - napisala je Lidija.

Evo kako je to izgledalo:

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.