LIČI NA OCA! Glumica Vaja Dujović je ćerka našeg POZNATOG GLUMCA, fizička sličnost je neverovatna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 19:42

LIČI NA OCA! Glumica Vaja Dujović je ćerka našeg POZNATOG GLUMCA, fizička sličnost je neverovatna (FOTO)

Mlada glumica retko govori o privatnom životu, ali je jednom prilikom iskoristila priliku da ocu čestita rođendan putem društvene mreže Instagram.

Glumicu Vaju Dujović gledali smo u mnogim televizijskim serijama kao što su "Državani službenik", "Bilo je to jedne noći na Jadranu" i još mnogim. U toku nekoliko prethodnih godina postala je poznato televizijsko lice, ali mnogi još uvek ne znaju da je talenat nasledila od oca, našeg glumca Vladana Dujovića.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by Vaja Dujović (@vajovicduja)

Glumica retko priča o svom privatnom životu, te tako nikada nije ni isticala čija je ćerka, ali je jednom prilikom ispričala kako je to baviti se istim poslom kojim se bavi i njen otac.

- To je mač sa dve oštrice. Olakšano mi je da se bavim ovim poslom jer sam upućena kako izgleda sve i kako funkcioniše, odrasla sam u pozorištu. Sa druge strane, od nas dece glumaca se očekuje mnogo više, jer kao znamo neke ljude iz posla - izjavila je Dujovićeva za "Mondo".

A post shared by Vaja Dujović (@vajovicduja)

Na njenom Instagram profilu pronašli smo zajedničku fotografiju glumice sa ocem, gde mu je čestitala rođendan, a fizička sličnost je neverovatna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.