LETNJA AVANTURA, POPULARNOST I MNOGO PARA! Astrologija otkriva koji znaci neće moći da zaborave OVAJ vikend

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 12:06

LETNJA AVANTURA, POPULARNOST I MNOGO PARA! Astrologija otkriva koji znaci neće moći da zaborave OVAJ vikend

Astrolozi otkrili koga čeka najluđi vikend.

Sjajne vesti za sve one koji slave petak i kraj nedelje!

Prema rečima astrologa, slede uzbudljiva dešavanja koja će se na mnoge odraziti pozitivno. Ipak, tri znaka horoskopa mogu da očekuju velike promene, jer im zvezde nude nove prilike i mogućnosti. Evo koji znaci će mnogo više uživati u odnosu na ostale:

BIK

Neočekivane promene rezervisane su za 24. i 25. jun. Možda vam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće dopasti ideja da prilagodite svoje planove, ali horoskop vas savetuje da budete otvoreni za nove mogućnosti. Nove poslovne ponude mogu da promene vaš život i donesu vam najbolju finansijsku situaciju ikada. Budite spremni za mnoštvo poziva, zvezde kažu da ne treba da ostajete kod kuće.

BLIZANCI

Vikend koji sledi treba da iskoristite za druženje i zabavu! Ovo je najbolje vreme da uživate u dobrom društvu. Spremni ste da budete iskreni kada su vaše želje, potrebe i emocije u pitanju. Mnogi Blizanci imaće nalet strasti koji neće moći da obuzdaju. Ne sakrivajte se, budite otvoreni, jasni i konkretni prema drugoj osobi. Oduševićete se krajnjim ishodom!

LAV

Subota i nedelja su dani kada ćete izaći iz zone komfora! Možete da očekujte nešto novo, oprobaćete se u nečemu što nikada pre niste uradili. Osoba koja vam se dopada vas vodi u nezaboravnu avanturu - prepustite se osećajima i verujte svojoj intuiciji. Ovaj vikend će biti prekretnica mnogim Lavovima, makar kada je reč o ljubavnoj situaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.