LEGENDARNI GLUMAC PREPOZNAJE GLAS SAMO OVE ŽENE: Teško stanje Brusa Vilisa slama srce, ima samo jednu želju i ona je pretužna

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 11:38

LEGENDARNI GLUMAC PREPOZNAJE GLAS SAMO OVE ŽENE: Teško stanje Brusa Vilisa slama srce, ima samo jednu želju i ona je pretužna

Porodica ceni svaki trenutak koji provodi sa njim.

Kada je pre nekoliko meseci otkriveno da Brus Vilis ima frontotemporalnu demenciju (FTD), vest je slomila milione njegovih obožavatelja. Porodica se oglasila na mrežama i zahvalila se svima na podršci, a skoro je potvrdila i da je njegovo stanje uznapredovalo. Na žalost, za ovu bolest još uvek nema leka, a Brusu je sada još gore.

Kako prenose strani mediji, Vilis najveći deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena provodi sa sadašnjom suprugom Emom Heming, ali i sa bivšom ženom Demi Mur i decom.

Njegova bivša i sadašnja supruga su u odličnim odnosima, one se trude da Brusu olakšaju što je više moguće teško stanje u kome se nalazi. Tome svedoči i emotivna poruka koju je Deni objavila na Istagramu povodom Dana očeva:

"Zauvek sam ti zahvalan što si mi dao ove tri prelepe devojke. Volimo naše #devojke. Srećan Dan očeva!", napisala je o Demi o Brusu sa kojom ima 3 ćerke Rumer (34), Skaut (31) i Talula (29).

Izvor blizak porodici ističe da glumac najlakše prepoznaje upravo glas bivše supruge Demi, te se ona trudi da svakog dana razgovara sa njim, ne bi li i na taj način sprečila dalji razvoj bolesti.

- Demi je u stalnom kontaktu sa Brusom i Emom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vreme ss njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Brus čuo njen glas. On ne može mnogo da priča, i čini se da shvata malo od onoga što mu govore, potvrdio je izvor i istakao da porodica veoma teško podnosi njegovo stanje.

- Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Bolno je gledati ga kako gubi bitku sa bolešću. Starijim ćerkama nedostaje stari Brus - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im duhovite saveterekao je izvor.

Inače, njegova ćerka iz prvog braka Rumer se nedavno porodila, a juče je objavila fotografiju Vilisa i njegove unuke uz poruku:

A post shared by Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

"Videti mog oca kako danas drži moju ćerku bilo je nešto što ću ceniti do kraja života. Njegova nežnost i ljubav prema bebi bila su tako čiste i lepe. Tata, tako sam srećan što te imam, a takođe i Lu. Hvala ti što si najgluplji, najbolji, najkul tata kakvog ćerka može da traži. Najbolji tata na svetu...

Na kraju je izvor otkrio detalje o zdravstvenom stanju glumca, i sada je jasno da onog Vilisa kojeg je svet zavoleo, polako gubimo zbog razorne bolesti:

- Porodica ceni svaki trenutak. On je odlučan da ostane priseban što je duže moguće kako bi njegovo unuče imalo srećne uspomene na decu. Čvrsto je uveren da će bebi pružiti najbolje od sebe. Ima dana kada porodica ugleda starog Brusa, ali ti momenti kratko traju, rekao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.