LAŽAN BRAK, SRAMNE IZJAVE I MISICE Važi za najvećeg šmekera na Balkanu, ali ljubavni život mu je stvarno BLJAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAŽAN BRAK, SRAMNE IZJAVE I MISICE Važi za najvećeg šmekera na Balkanu, ali ljubavni život mu je stvarno BLJAK

Nije zlato sve što sija!

Stjepan Hauser je jedan od najpoželjnjijih muškaraca na javnoj sceni Hrvatske, pa i šire - čak u Srbiji. Spisak žena sa kojima je bio je impozantnan . Radi se uglavnom o vrsnim lepoticama, među kojima su i neke talentovane dame, ali način na koji je govorio o njima u javnosti nije uvek bio džentlmenski.

Jelena Rozga najpoznatija je devojka Stjepana Hausera. Iako su im svi predviđali brak, čak su se i verili, raskid je bio bolan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Hauser i Rozga raskinuli su u septembru 2017. godine nakon dve i po godine veze. Par je prvi put u javnosti viđen na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u julu 2015. godine, a o svojoj romansi su nakon tog događaja ubrzo i javno progovorili. A kako je početak bio javan, tako je i sam kraj kada se Stjepan nije poneo preterano džentlmenski. Naime, on je posle svega na pitanje o Jeleni izjavio da se “rešio mnogih briga“.

A post shared by Valentina Tina (@valentina_t.c) on Oct 28, 2018 at 10:59am PDT

Član sastava “2Cellos” Stjepan Hauser ubrzo nakon raskida sa Rozgom uplovio je u romansu sa pijanistkinjom Lolom Astanovom, sa kojom je 1. aprila stao i na ludi kamen. Tako je bar tvrdio neko vreme dok nije izjavio da se samo malo šalio. I nakon ovoga nastavio je da se snima sa Lolom, te da razmenjuje nežnosti.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Mar 7, 2018 at 7:04am PST

Izvesna Valentina je takođe bila njegova Instagram devojka. Valentina se bavi međunarodnim odnosima i diplomatijom, marketingom i PR-om. Sudeći prema fotografijama, ali i snimcima s Hauserom, muzika joj je i te kako bliska, ali i manekenstvo. On je u više navrata poručivao da mu je najlepše da peva sa bliskom osobom, ali dalje od Instagrama, makar javno, njih dvoje nikada nisu otišli.

A post shared by Valentina Tina (@valentina_t.c) on Sep 27, 2018 at 11:46am PDT

Hrvatska je tokom leta danima pisala o novoj Hauserovoj devojci, nekadašnjoj misici, hostesi i konobarici Steli Opančar.

Stela se tokom leta golišava fotografisala na njegovoj terasi, a hrvatski mediji su pisali da su njih voje u vezi još od decembra prošle godine s obzirom na to da su letos isplivale njihove zajedničke fotografije koje datiraju iz tog vremena, a na kojima se vidi kako se Hauser prisno grli sa konobaricom u jednom zagrebačkom hotelu. Hauser ove navode nije komentarisao.

Posle svega on se javno poljubio sa pijanistkinjom Lolom Astanovom. Naime, ponovo su zasvirali zajedno, a njihov novi snimak privukao je veliku pažnju, ne samo zbog fenomenalne izvedbe kompozicije “Za Elizu”, već i zbog pomenutnog, strasnog poljupca kojim su završili video.

- Znala sam da ste zajedno. Hemija među vama je jaka - bili su samo neki od komentara.

Posle svih lepotica nikome nije jasno sa kojom je Hauser stvarno, ali ima i onih koji poručuju da je njegovo koketiranje i poigravanje sa damama istinski "bljak".

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Aug 28, 2019 at 7:36am PDT

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Sep 9, 2019 at 10:07am PDT

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Aug 26, 2019 at 5:12am PDT

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Aug 13, 2019 at 7:21am PDT

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Jul 16, 2019 at 10:37am PDT

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Jun 11, 2019 at 6:20am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.