Kune se u OVO: RUSKI DOKTOR Laskin preporučuje IMUNO BOMBU koja košta manje od 100 dinara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2020, 22:02

Kune se u OVO: RUSKI DOKTOR Laskin preporučuje IMUNO BOMBU koja košta manje od 100 dinara!

Poznati ruski onkolog Vulf Laskin tvdi da je ova biljka broj jedan za imuni sistem.

Korona je promenila svet: život verovatno neće biti isti nakon pandemije, i još dugo nećemo moći da se opustimo. Međutim, tu su i druge ozbiljne bolesti... Da bismo sprečili njihov nastanak, moramo iz korena da promenimo način života i ishrane.

Ako je odbrambeni sistem organizma jak, on će vas zaštititi i od virusa, bakterija, kancera, kao i mnogih drugih tegoba. Ovo su lekoviti recepti najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prirodnih imunomodulatora i onkoprotektora, koji će vam pomoći da ojačite imutitet i da napravite "štit" protiv infekcionih i onkoloških oboljenja.

Ren

Poznati ruski onkolog Vulf Laskin tvdi da je ren biljka broj jedan za imuni sistem. Ren je moćan saveznik u sprečavanju i lečenju raka. Kod karcinoma pluća su efikasne svakodnevne inhalacije od rena.

Recept je jednostavan:

Izrendati koren rena što sitnije i udisati isparenje nekoliko minuta, dok oči ne počnu da vam suze.

Čaj za jači imunitet

Izrendajte dva korena rena, prelijte sa dva litara vrele vode i kuvajte na nižoj temperaturi pet minuta. Sačekajte da se ohladi pa dodajte pola čaše meda. Pijte 1/3 čaše napitka dva puta dnevno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.