Kum kao jabuka razdora: Uvrnute ispovesti o prevarama na venčanju

Izvor: B92, 22.Dec.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kum kao jabuka razdora: Uvrnute ispovesti o prevarama na venčanju

Najneverovatnije prevare navikli smo da viđamo u ljubavnim filmovima. Ipak, neke od onih koje se zaista događaju nećete čak ni na filmu moći da vidite.

Vernost partnerima gotovo da postaje mit zbog činjenice da se oni koji varaju ne libe da priznaju prevaru i to ne samo najboljem prijatelju, već su takva iskustva počeli da dele i na sajtovima. Pa tako na Reddit-u, Whisper-u, ali i mnogim drugim mogu se pročitati najneverovatnije situacije.

Na Whisper-u muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su reširili da podele svoja iskustva iz kreveta sa mladom samo veče perd njeno venćanje.

Prijatelj jednog mladoženje priznao je da je spavao sa njegovom verenicom noć pred njihovo venčanje.

"Sve vreme sam razmišljao treba li da mu kažem", napisao je jedan muškarac na ovoj mreži.

Isto se desilo jednom kumu.

"Ništa mu nisam rekao, venčali su se kao da je sve u najboljem redu".

Neki su priznavali još neobičnije situacije koje su stvorili, a jedna od njih je i trojka sa mladom i madoženjom samo tri dana pre svadbe.

Ispovesti ipak nisu bile samo od strane muškaraca, jer se u razgovor umešala i jedna devojka koja je priznala da je na sopstvenom venčanju muža prevarila sa venčanim kumom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.