Krompir salata koju svi hvale: Potpuno drugačija od one koju znate VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 14:13

Krompir salata koju svi hvale: Potpuno drugačija od one koju znate VIDEO

Krompir salata je jedno od omiljenih jela ili priloga. Da li će se i vama nov način pripreme dopasti kao i milionima na Tiktoku?

Reč je o specifičnom receptu za krompir salatu, koji je osvojio mnoge na internetu i postao viralan. Razlikuje se od nama poznatih načina pripreme, a na popularnom Tiktoku ima milione pregleda.

Potrebno vam je:

- 500 do 700 g sitnog krompira

- malo maslinovog ulja

- so, biber, paprika

- >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pola svežeg krastavca

- crveni luk

- malo peršuna

Preliv:

- 4–5 kašika jogurta

- 2 kašike majoneza

- kašika senfa

- sok od pola limuna

- so

- biber

Priprema:

Skuvajte krompire, pa ih stavite na poslužavnik i zgnječite. Dodajte malo maslinovog ulja i začina, i pecite ih oko 20 minuta na 180 stepeni. Za to vreme pomešajte sve sastojke za preliv i dodajte povrće. Dodajte pečene krompire u posudu sa ostalim sastojcima, promešajte i uživajte u salati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.