Krisi Tajgen u TEŠKOJ DEPRESIJI NAKON GUBITKA SINA  - povlači se iz javnog života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 18:17

Krisi Tajgen u TEŠKOJ DEPRESIJI NAKON GUBITKA SINA - povlači se iz javnog života!

Fanovima je bilo jasno da njen oporavak ipak neće biti brz.

Manekenka, voditeljka i supruga pevača Džona Ledženda, 34-godišnja Krisi Tajgen pogođena je gubitkom sina  usled spontanog pobačaja, te je zbog toga najavila da se na neko vreme povlači sa društvenih mreža, javlja Miror.

U poslednjoj objavi na priznala je da se nalazi u teškoj depresiji zbog žalosti.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

- Nisam aktivna iz tog razloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ne brinite se, imam oko sebe toliko ljudi koji mi pomažu i biće mi uskoro bolje - poručila je pratiocima.

- Oni će vam javiti kad mi bude bolje i kad budem spremna da me pokupite za druženje, ok? Hvala vam i volim vas -  dodala je.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Fanovima je bilo jasno da njen oporavak ipak neće biti tako brz. Podsetimo, Kris je sina izgubila u petom mesecu trudnoće usled komplikacija. Tada je objavila potresne crno-bele fotografije iz bolnice zbog kojih su je neki na društvenim mrežama napali kako to čini samo zbog publiciteta.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.